Stadstjej blir Lantlolla

Denna morgon kräver sitt kaffe

Ibland på kvällarna eller om morgnarna kan jag stanna upp vid spegeln och bara:
Va! Tillhör de där svarta ringarna Verkligen mig!?

Jag har aldrig varit typen som varit svart under ögonen (innan jag fick barn alltså).

Nuförtiden kan jag bli förvånad över hur hudfärg som i vanliga fall har nån blekrosa ton över en natt kan förvandlas till mörkt blåsvart!
Hur är det möjligt? Visst jag vet ju att det beror på rejäl sömnbrist men man funderar ju rent fysiskt hur hudtonen kan förändras så drastiskt.

Inatt när Lillebror äntligen gick med på att somna vid midnatt så tänkte jag, ok det blir kanske sex timmars sömn innan jag måste upp med grynen (givetvis inte sex timmars ostörd sömn för Lille M kommer alltid in till oss, vill prata, dricka vatten, byta nattblöja och Lillebror vaknar upp med jämna mellanrum när han sparkat av sig täcket eller drömt något) MEN det är ”ok” med avbruten sömn. Det är jag ändå van vid. Har blivit specialist på att somna om snabbt.

Vad jag inte räknat med var att Vovve skulle väcka mig med någon slags andnöd/hosta. Blev jätteorolig och bar ner honom till vardagsrummet och satt där med honom länge länge. Nu är jag orolig och fundersam över han också 🙁

Så någon direkt sömn har det inte blivit inatt.

Och det är kallt idag! Vi hade 16c i huset när jag gick upp imorse brrr. Inte helt behagligt. Så det var bara att ”kavla upp ärmarna” & starta kaminen innan, blöjbyten, frukostbestyr, kaffekokning, vällingfix, hundrastning mm

God morgon på er

20131125-084828.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.