Stadstjej blir Lantlolla

Jul med Blomsterlandet

20131118-172508.jpgI helgen var jag på Loppi´s christmas event och det kickade verkligen igång julstämningen med råge. På plats fanns två duktiga tjejer från Blomsterlandet som visade hur man enkelt pysslar ihop sin egna dörrkrans.

Ett bra råd som jag verkligen tog till mig var att sätta utsmyckningen på kransen i grupperingar istället för lite här och där. Det gav ett mer tjusigt och proffsigt intryck.

Nu har jag ytterligare en sak på min ”to do list” inför jul att fixa – En vacker krans såklart! Behövde ju faktiskt inte vara särskiljt svårt 😉

Visste ni att man faktiskt kan köpa det mesta pyntet som hör julen till på Blomsterlandet? Jag visste faktiskt inte det, var mer inriktad på att köpa julgrupperna där men de har allt från julgranskulor, pynt, julblommor till julpysslet. Bra va!

 

Känner du dig tävlings- och pysselsugen så pågår en ”pyssla din egen julkrans tävling” på Blomsterlandets facebook sida just nu.

20131118-172520.jpg

Tack vare Blomsterlandet och Loppi har det smugit sig in lite jul i vårt hus. Jag bara älskar hyacinter. De är vackra, doftar underbart och ger julkänsla.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.