Stadstjej blir Lantlolla

Pino – Läsglädje för de yngsta

I veckan fick jag hem ett paket böcker ifrån Pino
Pino är en liten nalle som ”ger läsglädje till dom allra yngsta.” Böckerna är så otroligt bra gjorda och passar perfekt som introduktion för att ge barnen ett eget intresse för läsning och litteratur.
 
Alla böckerna om Pino har fina färgglada bilder. Det är mysiga berättelser i lagom längd som gärna läses om och om igen. Passar även perfekt för killarna att sitta och bläddra i själva.
Mina killar är ett och fyra år och det här är böcker som funkar att läsa för dem båda vilket är praktiskt och roligt.

”Böckerna om Pino är inga enkla vanliga pekböcker och inte heller böcker med en direkt handling, utan något precis mittemellan. Bilderna är tydliga och berättar enkelt om händelser som små barn kan relatera till.”

20131108-142718.jpg

PINO PÅ SKATTJAKT
Följ med Pino på skattjakt. Ett spännande äventyr med Pino och hans vänner!
Det här blev favoriten för storebror. Skattjakt, skattkartor och äventyr är riktigt spännande just nu.
 
PINO OCH KATTEN
Pino har inget att göra. Men katten kan man alltid leka med. Frågan är bara var katten är? Hjälp Pino att leta reda på katten.
Lillebror blev alldeles uppspelt av den här boken. Den var spännande för en ettåring och rolig tror han kände sig delaktig i ”letandet/läsandet”
 
PINOS VINTERBOK
Pino klär på sig för att gå ut i snön och leka men han har glömt något, vad kan det vara? Det finns mycket man kan hitta på tillsammans med Pinolina och pingvinen. De bygger en snögubbe, åker skridskor och har kul.
Det här är en bok för de allra yngsta. Den är tydlig och lekfull.
 
PINO PÅ CIRKUS
Pino och hans vänner leker cirkus. Katten, dockan och kaninen tittar på. De trollar, går på lina, rider på hästar på Pinos cirkus. Kom och se på Pinos cirkus!
Vackra bilder och underhållande läsning. Vi blev sugna på att faktiskt besöka en cirkus. Fyraåringen har suttit och bläddrat ganska mycket i den här boken efter att vi läste den.

 

Böckerna om Pino har funnits i snart 10 år. Första boken om Pino kom ut 2002 och sedan dess har det blivit många fler! Allt fler läsare upptäcker Pinos underbara värld och lär känna Pino och alla hans vänner.”

 

Vill du vinna ett sånt här fint bokpaket från Pino? Håll då utkik i bloggen 😉

20131108-142706.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.