Stadstjej blir Lantlolla

Svårt att hitta Barnvakt?

89304349-250x202Jag har länge funderat över det här med barnpassning och barnvakt. Ibland skulle man vilja vara på tu man hand med sin man bara två timmar eller så. Dejta varandra och värna om förhållandet. Eller så skulle man behöva vara två vid renoveringen av huset som är ett ständigt pågående projekt. Kanske få hjälp med en dagishämtning någon gång eller liknande.

Men att hitta barnpassning är inte det lättaste tyvärr. Alla är inte så lyckligt lottade att de har föräldrar och syskon på nära håll.

När jag kikade runt på nätet efter alternativa lösningar så hittade jag ett företag som heter SverigeKids. Det är ett företag som verkligen har många lösningar familjers olika behov.

Eller vad sägs om en Extramormor! Det låter ganska fantastiskt måste jag säga. Någon att baka, läsa bok, gå i skogen och pyssla med.

De har traditionella Barnflickor, Kunskapspedagoger som hjälper till med läxläsning och Kreativa pedagoger. De visar tydligt vilka krav och granskningar som görs av deras personal och tjänsterna känns seriösa. Ett tryggt val helt enkelt

Idag finns företaget i Stockholm och Örebros innerstad, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Västerås, Umeå samt stora delar av Skåne. Fler städer är visst på gång att bli anslutna.

Kanske inte ett så dumt alternativ när vardagen inte alltid är lätt att lösa.

800px-Child_pushing_grandmother_on_plastic_tricycle GrandmaReading 94998261-500x333

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
http://blogg.loppi.se/stadstjejlantlolla/2013/09/30/svart-att-hitta-barnvakt/

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.