Stadstjej blir Lantlolla

Annorlunda Träning

Försökte mig på lite spontanträning idag efter att ha rensat i killarnas lekvind men tog mig lite vatten över huvudet kan man väl säga 😉

Jag hade en vision av en perfekt ”power walk” med Lillebror i vagnen, Lille M (lugn & glad) på stå brädan och Vovve fint och hurtigt springandes i koppel (såg nog till & med hur vinden fläktade i håret i min vision 😉 Borde ju såklart ha förstått att det hela var som gjort för ett smärre kaos.

Men jag drog på mig mina MBT skor (som jag inte använt senaste 2 åren) Det känns kan jag säga nu när jag ligger i sängen och försöker sova 😉 aj!

Efter en strulig start med ösregn och andra tokigheter slutade det med att jag la vovve i korgen under vagnen och fick mig en ”riktig power walk” körandes en vagn på 15kg med en Bebis på 10kg och en treåring på 16kg och dessutom en hund på 6kg! Det ni 😉 Ganska svettigt (& omständligt)

Det hela gick bra ena hållet MEN
Sedan skulle det plockas pinnar stena o blommor. Monster skulle bekämpas, myror skulle studeras, Lillebror blev vrålhungrig och hundar skulle kissas. Så det var bara att ställa om sig, skippa träningsambitionerna och gå på ett kaosartat äventyr 😉

20130623-232827.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mariette

    Precis som vanligt 🙂
    Tänk vad mycket som finns att upptäcka längst vägen .
    Tänk om vi också böjde oss , plockade och sprang hit och dit så hade träningspasset varit avklarat i ett nafs 😉
    Ha en fin start på veckan.
    Kram