Stadstjej blir Lantlolla

Livet upp & ner

Vårt liv de sista två veckorna har inte varit vad vi önskat. Den där mysiga ”babybubblan” har infunnit sig stundtals. Annars har livet varit tufft, nervöst & påfrestande.

Lillebror är inte riktigt ok. Sedan födsel haft problem med sin vikt (han har bara gått ner). Vi har varit på sjukhuset varje dag sedan vi kom hem och tillslut blev läget akut och han blev inlagd.

Jag hade förberett och planerat allt så noga inför Lillebrors födsel, för att familjen skulle få det så bra och mysigt som möjligt den här gången. Det fanns inte en detalj som jag inte tänkt på…(trodde jag).
MEN vi var helt oförberedda på det här…

20121116-133016.jpgVi har sedan vi kom hem från BB, matat efter tidsur dygnet runt. Kämpa på för att han skall gå upp i vikt och upplevt bakslag efter bakslag. Frustration, förtvivlan och maktlöshet.

Det har varit en känslomässig berg och dalbana kan man säga. Men nu är Lillebror utskriven och vi håller tummar och tår för framsteg.

Så bloggandet har varken hunnits eller orkats med och så har det inte känts så kul….

Så till alla nära och kära som undrat varför vi inte hört av oss och till alla fina bloggläsare, så är det för att livet varit minst sagt upp och ner för oss sista tiden.

Skönt att fått skriva av sig lite…

Vi hörs snart igen

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan B

    Usch, vad jobbigt det måste vara för er! Skönt att ni fått bra hjälp och är på rätt väg! Vad söt han är lillebror!

  2. jenny

    En stor styrkekram! Ja, livet blir verkligen inte som man tänkt sig alla gånger, håller tummarna att lillebror tjockar på sig och att ni får det där mysiga som ni sett fram emot. Ta hand om er! Kramar

  3. Lisa

    Hej Hanna! Vad jobbigt för er! Håller tummar med er för att han ska tjocka till sig och gå upp i vikt. Så fin han är och vilken kalufs! Kram från Lisa

    1. stadstjejlantlolla

      Ja, det är tufft nu. Önskar inget annat än att han skall bli en rund och go bebis snart så vi kan slappna av. (visst har han härligt mycket hår ja).
      Kram