Stadstjej blir Lantlolla

Camping i Frankrike

Äntligen tillgång till (kasst) Internet! Har haft cravings efter ”WIFI” 😉

Nu bor vi i en liten fiskeby på franska västkusten som heter Le Crotoy.

Vi kom hit igår eftermiddag och har för första gången satt upp förtältet . Till min stora förvåning gick det verkligen smärtfritt och riktigt snabbt! Så nu känner vi oss ”hemma” och har gott om plats =)

Efter frukosten (nybakta croissanter, kaffe & juice) så begav vi oss till stranden hela familjen inklusive vovve. Bada stod på dagens schema så hela ”strandutrustningen” packades in i bilen. När vi kom fram var havet ”borta” vi tänkte inte på ebb & flod. Jag borde verkligen ha tänkt på det (har hänt mig så många gånger under min barndom i frankrike) men det blev plask i de få pölar som fanns kvar. Passade Lille M riktigt bra.

När det var dags för lunch åkte vi in till byn och åt ”Moules Marine med frittes” så himla gott! Kände mig riktigt ”syndig” kan tänka att musslor kanske inte var det allra bästa för bebismagen men jag kunde bara inte låta bli.

Vi börjar bli riktigt rutinerade på det här med camping nu efter en veckas resande 😉 men som vanligt blir det lite tokiga campingar vi lyckas hamna på varje gång.

Nu bor vi på en Camping som heter Les Aubepines – Not to recommend servicen är usel, personalen otrevlig, det som utlovas finns inte mm OCH vi blev placerade ute i en hage (utanför campingen) bland hästar, getter, gäss och ankor! Nu funkar det hyfsat för oss eftersom vi fått en stor plats perfekt för 2½ åringar med spring i benen och så gillar han att mata djuren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.