Stadstjej blir Lantlolla

Utmaning – packa Husvagn

Mannen & jag är inte riktigt på samma plan när det kommer till semestererfarenheter & packa.
Jag som under hela min barndom semestrat i Europa med husbil har viss erfarenhet av hur man packar kompakt och vad som verkligen behövs. Min man däremot som bor på hotell varannan vecka och aldrig har campat har ett helt annat tänk.

När jag ville ta bort klädstången i vagnen & sätta in fler hyllplan i den enda garderob vi har så undrade mannen förtvivlat vart han skulle ”Hänga sina skjortor”. Jag svarade att han inte skulle få användning för några skjortor.

Sedan ville han packa med ett Kassaskåp till våran mini-vagn som han skulle svettsa fast!
Det blev inget med det heller.
Sedan tog han fram Strykjärn & bräda (till vad, du skall inte ha några skjortor) iof han stryker till o med sina jeans (& han är gift med kvinnan som inte rört ett strykjärn på åratal 😉

När han började prata om ”backar med verktyg” blev jag orolig (ok, det är praktiskt & kan verkligen komma till hands) och han är händig (thank u lord!) Men! vi måste skära ner på verktygen o bara ta det nödvändigaste.
Det går liksom inte att ta med allt man önskar, vi har minsta möjligaste vagn.
Här gäller compact Living ut i fingerspetsarna.

När vi var på biltrma ville han köpa garderob till förtältet (jag försöker förklara att om vi ens lyckas få upp tältet så kommer vi bara sätta upp det max en gång under 14 dagar (fast vem vet han kanske visar sig vara en fena på förtält & det vore ju fantastiskt om vi fick upp det fler gånger).
Men sin Stav mixer övertalade han sig i alla fall till att ta med (jag undrar bara hur många såser som kommer mixas älskling) ok, han är grym på mat så vem vet.

Ja, såhär håller vi på just nu 🙂 Skall bli spännande att se vad vi tillslut tar med oss i vagnen och hur det här lilla äventyret kommer gå 😉 Såg att han packat in en arbetsoverall (ifall vi får haveri) suck!
Men Han är underbar min man 🙂 love every inch of him!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.