Stadstjej blir Lantlolla

Kittad för trädgård

 
Så var det dags för ”Trädgårds Onsdag” igen och idag tänkte jag tipsa er om snygga, roliga och praktiska saker till trädgården, balkongen eller inneodlingen.
 
Det finns ett par saker som är bra att ha när man är i odlartagen.
Och sedan finns det en uppsjö av roliga & fina saker som gör trädgårdsarbetet lite snyggare & lite roligare 😉
 
I trädgården kan det vara skönt med riktiga arbetskläder. De är lite bekvämare och framförallt tåligare.
 
 
 
 
 
 
 
Handskar – Cath Kidston
Byxor – GardenGirl
 
 
Säger bara ”Skall det va, så skall det va”. Vem vill inte vattna med denna urtjusiga rosa vattenslang.
 
 
 
 
På balkongen är oftast utrymmet begränsat och det kan därför vara praktiskt att plantera på höjden.Minigarden är UV-resistenta planteringslådor tillverkade av tålig, giftfri och återvinningsbar polyetylen.
 
 
 
På nätet har jag hittat två stycken planterings-kitt som sticker ut lite extra. Det ena är mer åt det romantiska klassiska hållet och den andra en modernare variant.
 
Med Kew Grow Kit – Planteringslåda kan du att odla samma plantor som trädgårdsmästarna på Kungliga Botaniska Trädgården i London.
Lådan är gjord av återvunnet papper, doppad i majsstärkelse och är helt vattentät. Inuti finns en perfekt blandning av ekologisk jord, näring och frön.
 
 
 
Fröpapper Mother Earth Är mycket enkelt att använda, du planterar hela fröpappret i jord, vattna och upp kommer Mother Earths blommor!
 
 
 
 
Första gången jag såg denna typ av krukmakare var på Sofieros Trädgårdshandel. Idén är enkel och supersmart. Sedan är själva redskapet ganska dekorativt i sig. Nu finns de att köpa lite varstans.
 
 
 
 
 
Efter en dag av trädgårdsarbete kan en skön handkräm lindra och vara behövlig.
Garderners Hand Therapy Cream från
Crabtree & Evelyn, innehåller sheasmör och extrakt av rölleka, klöver och calendula som lenar och vårdar torra och skrovliga händer.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.