Stadstjej blir Lantlolla

Före – Efter en Tripp Trapp

I helgen slutförde jag renoveringen av Tripp Trappstolen som fyndats på loppis i Skåne.
Lite slipning, spackel och massor med sprayfärg så lyser nu stolen härligt gul i köket. Lille M älskar sin nya stol som han kan klättra upp & ner i själv (till skillnad från Hokus Pokus stolen). Han kallar sin nya stol för
– Stooja kille stolen

20120430-221621.jpg

20120430-221630.jpg

20120430-221639.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. stadstjejlantlolla

      Jag använde mig av en billig sprayfärg från Biltema och det är inte att rekomendera. Målade den fyra gånger men trät lyser fortfarande igenom på vissa ställen. Om jag var du skulle jag köpa sprayfärg från en färghandel/bygghandel (det kommer jag göra i fortsättningen)
      /Hanna