Stadstjej blir Lantlolla

Hotelhäng

20120131-153837.jpg

”Det blir aldrig som man tänkt sig” Den känslan är väldigt vanlig för småbarnsföräldrar tror jag.

Vad som var tänkt som en vecka i Stockholm med barn & vuxen kultur. Måleri på kulturhuset med lilleman, promenader på Söder, god mat och dryck, nya intryck och trevliga möten. Har istället bytts ut mot ”hotelhäng”. Det är  visserligen inte så illa det heller, men om man bor ”mitt i smeten” och planen var en annan då blir det lite jobbigt.

Men Lille M är sjuk (& nu känner jag mig också hängig). Sedan är det alltid extra stressigt att inte vara hemma när ens barn är sjukt tycker jag.

Det blev ingen sömn inatt och idag har vi kurerat oss på rummet större delen av dagen. Börjar bli smått frustrerande nu för även om vi har ett stort ”familjerum” så klättrar lilleman på väggarna. Vilket stressar hans mamma eftersom febern stiger direkt :-/ Halvjobbigt.

20120131-153845.jpg

Tog en kall promenad med killarna i förmiddags. Vovve skakade trots tröjan han hade på sig. Hittade perfekta raststråket nu i alla fall vid ”Klarakyrkan”

Vi får se hur plutten mår i eftermiddag kväll. Kanske vi kan ta en promenad (2 min) till Kulturhuset och pröva deras måleri imorgon (om det inte är för mycket folk).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.