SofiaMartinsson

Har ni matkasse?

Hej fina ni!

I samarbete med matkassetopplistan

Är det någon mer än jag som tycker det är en djungel med matkassar därute? Prenumererar ni på någon kasse?

Vi har bara testat att shoppa hem varorna online tidigare men inte färdiga matkassar och rätter, Jag gillar tanken om att man bara handlar precis det man behöver för att hålla nere matsvinnet. När man som vi inte har någon bil är det ju också grymt skönt att få varorna till dörren när man veckohandlar. I dagsläget när vi veckohandlar blir det ju verkligen ett projekt att få med sig allt hem. Ryggsäckar, tygpåsar och för att inte tala om fullproppad barnvagn som sen ska in och ut på en buss.

Häromdagen stötte jag på sidan matkassetopplistan som jämför olika matkassar. Där finns recensioner av flera olika kassar och vilken kasse som utsetts vara den bästa. Genom denna sidan hittade jag faktiskt det jag inte trodde fanns. En kasse med ekologiska och tillsatsfria råvaror från Middagsfrid! Dessutom med en trevlig rabattkod just nu om man vill testa på.

Det är ju trots allt en hel del tid man sparar genom att få en kasse hemlevererad, tid som jag gärna lägger på familjen och hemmet. Jag tillhör dock skaran som faktiskt tycker att det är lite småhärligt att handla i butik. Jag vill gärna känna och klämma på produkterna själv och ofta kommer inspirationen till mig i just affären, Ett annat problem som jag tyckt det varit med färdiga recept är att man inte får full kontroll på råvarorna. Vi väljer endast produkter som är tillsatsfria och ekologiskt i så stor utsträckning det går. Men man hamnar ju i perioder då det är fullkomligt omöjligt att komma på vad man ska äta haha! Och i dessa vore det ju magiskt med bestämda recept.

Så även fast jag tycker om att handla i butik kan jag nog faktiskt tänka mig att testa detta koncept från Middagsfrid just på grund av deras matfilosofi med hälsosamma recept, äkta råvaror och klimatsmarta produktval. Så tack till matkassetopplistan som guidade mig rätt i vilken kasse som passade vår familj bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.