SofiaMartinsson

Gossen har fått namn!

Vi har ju varit lite osäkra på namn hela tiden men ska jag vara helt ärlig har det faktiskt aldrig känts stressigt att ta beslut. Det är mest alla runt omkring oss som konstant frågat och varit väldigt nyfikna vilket man kan förstå! För oss var det mer naturligt att lära känna vår lilla kille lite grann först och nu har vi äntligen landat? Det är ett namn som har florerat i bakgrunden sedan början av graviditeten men aldrig varit riktigt tal om. Men häromdagen bara satte det sig helt enkelt!

Det blir Jack Sakarias Martinsson ♥️

Sakarias har hebreiskt ursprung och påminner lite om våra egna namn Sofia och Andreas men är ändå inte supervanligt?

Andranamnet Jack får han för att hedra min pappa vilket känns väldigt fint. Att han skulle få mitt efternamn var självklart från start då vi vill att barnen ska heta samma.

När vi blev gravida och visste att vi skulle få augustibebis var vi helt säkra på att han skulle få stjärntecknet Lejon. Men han stannade ju kvar några dagar extra och vi insåg bara dagarna före att det kanske skulle hinna skifta tecken vilket det också gjorde den 23/8! Han föddes 24/8 och därmed i Jungfruns stjärntecken ♍️

Jag är ingen horoskopnörd men tycker det är lite kul och ibland faktiskt skrämmande vad det kan stämma! Några egenskaper hos Jungfrun är:

kärleksfull, känslig, trogen, strukturerad och analytisk

Jungfrun är kompatibel med bland andra fiskarna och kräftan vilket är passande då Adde och Noomi är kräftor medan jag är fiskarna. Så det var ju såklart meningen att han skulle stanna kvar några extra dagar i magen ? Det ska bli såå spännande att fortsätta lära känna hans personlighet ? Vår älskade lilla pojke! Världens gooos!

Hoppas ni har en underbar söndag ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.