SofiaMartinsson

Ny vecka och några tips!

Hej kära❣️

Så var det ny vecka igen och höstblåsten är här på riktigt. Tycker ändå det känns ganska mysigt att få krypa in i myskläder, tända ljus och vira in sig i filten i soffan på kvällen. Var sak har sin tid. Vår helg startade med plockmat, ett glas rött och nya säsongen Peaky Blinders!

På lördagen var vi på 2-årskalas för underbara Belle! Hon är såå härlig och hoppade och dansade av lycka när vi kom och sjöng ”Va e det för en dag, va e det för en dag”.

Belle fick urgulliga träningskläder från Stadium som jag bara är tvungen att köpa till Noomi! Hittade dom på hemsidan och ibland har man lite flyt, 20% rabatt idag 16/9! Så det får bli dagens tips!

Länk –> Stadium

 

Efter nån timme överraskade vi Emeli som nyligen fyllt 35 med att poppa bubbel och fira även henne ?? Det blev en riktigt lyckad takeover och härligt häng ända in på kvällen. Urmysigt!♥️

Som ni vet har jag ett stort intresse i hälsosam kost och hållbar livsstil och läser ofta och gärna för att lära mig nya saker. Det är som en pågående utbildning och krävs ett ständigt uppdaterande. Det som är väldigt härligt just nu är att jag upplever att människor överlag faktiskt sätter sig in mer i dessa ämnen och att det är på tapeten. Det är vi konsumenter som kan förändra genom att välja bort skräpet och köpa svenskt, närproducerat och ekologiskt!

I boken Eat Clean hittade jag denna enkla guide som är ett tips att ha i tanken när man är i affären och ska handla:

Nu när vi nu går mot mörkare tider spenderar vi också mer tid hemma och vi förbrukar därmed mer energi i form av el. Tänker ni något på hur man kan hålla nere energiförbrukningen? Exempelvis släcka lampor när man inte är hemma, byta till led-lampor och se till att täta fönster och dörrar.

Stötte på en sida med eltips och även ett beräkningsprogram som kan räkna ut din elförbrukning som jag delar med mig av! Låt oss hjälpas åt för miljön??

–>Elavtal flytt

Veckans är ganska oplanerad vilket jag tycker är ganska skönt. Härligt med utrymme för spontanitet! Det enda är BVC på fredag för både lillebror och Noomi. Ska ta en tur till affären så ska spåna på veckans mat också. Frågar man Noomi så blir det kyckling och potatis eller soppa varje dag!? Inte så tokigt ändå. Gott att grytornas och soppornas tid är här ♥️

Ha en fin vecka!

Kram

Inlägget innehåller annonslänk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.