SofiaMartinsson

Segstartad fredag!

Här har vi haft en riktigt slö förmiddag.. Mamman i huset som känner sig lite trött. Och inte kan jag klaga på särskild sömnbrist, lilleman som sussar så gott. Men både Adde och Noomi har varit lite förkylda så kanske har fått en liten känning utav det. Vi har hängt i soffan fram till lunch och Noomi har fått se sin absoluta favvofilm Lejonkungen.

Vi hade BVC inbokat idag för lillkillen och 3-årsbesök för Noomi men de ringde i morse och avbokade då sköterskan var sjuk. Jag som var så nyfiken på hur han växt! 10 dagar sedan senaste vägningen. Men han äter på fint och ser ut att ha lagt på sig en del så allt är säkert i sin ordning.

Igår var jag och lillebror på ett superkul fotojobb för Libero! ? Passande nog var location i Mörtnäs knappt 10 min med buss från oss. Allt gick jättebra och smidigt. Fick snegla på lite bilder och det såg så fint ut♥️ Stort tack till hela liberoteamet och Sylvie photo agency som alla är helt underbara!

Häromdagen klagade Noomi på att hennes skor blivit trånga, så måste köpa nya höstskor! Tycker det är så himla svårt med vad man ska köpa. En lite grövre sneakersvariant för fina höstdagar hade ju varit att föredra men svårt att hitta. Har ni något bra höstskotips?

Nu har vi en lugn dag hemma innan det blir en liten sväng till stan för att lämna över Noomi på pappahelg. Sen blir det hem och fixa något gott fredagsmys till Adde kommer hem från jobbet♥️

Övriga planer i helgen är 2-årskalas för underbara Belle imorgon!? Så mysigt!

Hoppas ni alla får en fin helg ♥️

Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Claudia Maly

    Så kul att läsa din blogg ?
    Mitt tips på bra höstskor är sneakers som är vattentäta från Kavat. Finns lite olika varianter. Vi har varit supernöjda med dem till Julia i flera år. Ha en fin helg!
    Kram

    1. sofiamartinsson

      Men åh tack! ?
      Ja men just det, jag har nog sneglat på dom! 799:- något dyrt bara tycker jag för den mellanperioden innan vinterskon ska på ? Men det är ju i den prisklassen de ligger så bara att acceptera kanske! ?
      Tack för ditt tip!
      Trevlig helg ♥️ Kram