SofiaMartinsson

Vår helg

Hej finingar!

Denna helgen har vi haft lyxen att ha min mamma på besök ända från onsdag kväll! Så härligt att hon nu fått mysa med lillebror och Noomi fick stolt visa upp sitt lilla syskon. Det är ju oerhört speciellt såhär i början och man vill ju verkligen att ens nära ska uppleva honom nu. Det känns som hans utseende skiftar för varje dag som går och man vet att allt går så himla snabbt. Vi har umgåtts och bara myst på. Men det blev liten utflykt till Artipelag i fredags och en sväng till Söder på lördagen där vi käkade lunch med Emma och Killian på Nytorget 6. Älskar det stället!

Bilder från helgen

Alltså dessa matchande outfits från Mini Rodini! ?♥️ Present från vår vän Linus!

Våra små pojkar med 2,5 veckas mellanrum!♥️ Magiskt!

Noomi kommer få mysa in sig i en sån här goo jacka nu när hösten är på ingång! Från mini ginatricot ??

Än så länge är lillebror en harmonisk och lugn liten kille och väldigt nöjd med tillvaron. Nästan så pass att jag undrat om han är för lugn. Men det får jag väl äta upp senare haha! Det kan ju ändra sig väldigt snabbt. Man har ju också glömt bort lite hur mycket de faktiskt sover såhär i början av livet på utsidan. Så vi njuter av lugnet och att få sova hyfsat gott om nätterna tillsvidare. Vi får oerhört många frågor om lillebrors namn. Och nej vi har inte bestämt något namn än! Innan han kom hade vi några få namn som vi kunde tänka oss men vi tyckte redan då att det var himla svårt. Kan inte påstå att det nu blivit mycket lättare. Tänkte ju att det kanske kommer direkt när man får ett ansikte på lillen, men nej inte än. Om det dyker upp något så inspirera oss gärna!

Igår förmiddag gjorde jag mig i ordning för att åka iväg på egen hand. Det kändes såklart lite ovant men lämnade utan att känna mig stressad och trygg med både pappa Adde och mamma närvarande. Såg till att amma lillebror precis innan jag gick och dessutom ha en flaska utpumpad. Jag var bjuden till Vimedbarn´s event på Garnisonen där det delades ut priser, inspirerades i matlagning och hållbarhet samt några olika workshops. Första gången jag gick på ett event med Vimedbarn och det var himla härligt och givande!

Pannkakor i höstens tecken

Linneas skafferi inspirerade till lite mer matiga pannkakor. Här äpplepannkakor med blåbär och rödbetspannkakor med kantareller. Mycket gott!

Avslutningsvis blev vi bjudna på söndagsmiddag hemma hos Linus i Vanadislunden. Så himla mysigt! Han är helt underbar med Noomi. Så fort vi kommit innanför dörren hade bulldegen jäst klart och Noomi fick baka kanelbullar! Dessutom fick hon hjälpa till att baka baguetter till svampstuvningen och alla ostar vi sen skulle äta. Inte undra på att hon trivs så bra med honom ♥️

Denna veckan väntar jobb för mig och lillebror på torsdag! Ska bli så himla kul? Skriver mer om det snart!

Kram♥️

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina Martinsson

    Fantastiska lilla familjen♥️♥️♥️ Så härligt att mysa med både Noomi och lillebror?? Han får nog sitt namn så småningom??♥️??