SofiaMartinsson

V.35 och urinvägsinfektion

Hej finisar

Hoppas er helg varit fin♥️

Själv har jag tagit det väldigt piano då vi var på specialistmödravården i fredags och fick bekräftat att jag har urinvägsinfektion. Jag hade molande smärtor i både rygg och mage hela förra veckan men det är så svårt att veta om det det är sånt man ska stå ut med nu under slutspurten. När man gått in i vecka 35 gör man inget för att förhindra att förlossningen startar och min tapp var intakt dock ganska mjuk men det kan vara så då man är omföderska. Med facit på hand var det tur vi in. Ordinerades antibiotika och VILA. Jag tycker det är så svårt att inte göra någonting men helgen har varit väldigt lugn. Noomi var på pappahelg och Adde jobbade i lördags. Låg i soffan och kollade serier och vädret som varit ganska kasst gjorde det hela mycket enklare. Mot lördagskvällen kändes det redan lite bättre med molvärken, men det eviga springandet på kisseriet har fortfarande inte gått över. Nu inatt har jag dock sovit väldigt dåligt på grund av molvärk och sammandragningar. Kanske är det förvärkar? Mödravården menade på att det är tidigt för att känna dessa mensliknande smärtor och att de ska gå över med medicinen vilket de verkade göra till en början men nu vet jag inte.. Man vill ju inte hålla på och ringa och springa där i onödan men jag ringde in för att rådfråga i alla fall och vi ska avvakta till i morgon. Då har fyra av fem dagars antibiotika fått verka.

Annat roligt som händer i veckan är Noomis födelsedag på fredag! Hon är så taggad och förväntansfull och längtar efter mormor, moster och kusiner som kommer på fredag. På lördag ska vi ha lite kalas med kompisar här på gården, hoppas vädret är med oss ☀️ Tänk att min lilla tjej blir hela 3år ♥️ En av de sista milstolparna innan lillebror anländer!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara

    Jättejobbigt! Jag fick också en UVI. Kan rekommendera http://www.uvisens.se, där kan ni direkt fyller i ett formulär. Fick digitalt recept på 15 minuter av en läkare. Enkelt med mobilen när jag stod i kön på ICA! =)