SofiaMartinsson

Kalashelgen

Godkväll fina!

Hoppas allt är väl med er ♥️

Helgen som var bjöd på massa firande då min Adde fyllde 30 år i fredags. Vi hade planerat grillning tillsammans med vänner på lördagskvällen och lämnat fredagen för familjemys. Trodde Adde hihi! Men i själva verket planerade jag annat…

Våffelfrukost

Dagen började i alla fall 05.30 då jag klev upp och gräddade våfflor till världens finaste ♥️ Noomi var inte sen på att hänga på! Vi hade det så himla mysigt och jag ville så gärna ge honom en fin start på jobbdagen. Adde fick en bok av oss med grunderna för att lyckas med sina sticklingar, då han har fått lite dille på det just nu haha.

När han sen kom hem från jobbet hade jag ordnat lite snacks och mys till oss och dessutom lite ensamtid för bara oss två. Han undrade såklart direkt vart lilla loppan höll hus men tyckte det var helt okej att få ha mig för sig själv en stund också ? Efter några skålar och mysigt prat avslöjade jag att vi skulle åka en runda. Jag lånade grannens bil och tog honom med till Yasuragi på Hasseludden ♥️ Vad härligt det är att få överraska, han hade ingen aning. Där spenderade vi hela eftermiddagen/kvällen och badade i varma källor, åt och drack gott på deras takterrass och bara relaxade. Eftersom det ligger 15min med bil från oss kändes det sen skönt att komma hem på kvällen och ha en härlig sovmorgon tillsammans. Rekommenderar verkligen deras AW-koncept! Vi var jättenöjda när vi rullade hemåt.

På lördagen grillade vi här på gården med fina människor ♥️ Noomi startade upp med ett uppfriskande bad sen härjade hon och Belle runt så det stod härliga till ? Så himla roliga att iaktta nu alltså!

Gjorde egen focaccia för första gången och det kommer jag göra om! Så himla lätt och gott.

Bakade även egen jordgubbstårta med fläderblom (vill ni att jag lägger ut recept?).

Här är han min kärlek ♥️ Kan man bli finare?

Något annat roligt just nu är mitt nya samarbete med Little Cirkus!? De tillverkar ekologiska och veganska hud- och hårvårdsprodukter för barn utan kemiska tillsatser! Det är ett svenskt nystartat märke som har sin produktion i Sverige för att ha kontroll över hela produktionskedjan. Det låter helt fantastiskt och jag är så otroligt glad att det händer saker på denna fronten. Det vi smörjer på huden går in i våra kroppar. Det ska bli superspännande att testa deras produkter! Länk till deras hemsida!

Slutligen! Idag var jag och Noomi hos barnmorskan och tittade till lillebror. Allt såg jättefint ut och tänka sig, den lille har fixerat sig helt! Det förvånade lite då det är mer vanligt som omföderska att bebis inte fixerar sig förrän väldigt nära förlossningen i och med att det finns mer plats än första gången. Men vi får se det återstår att se om han har lust att titta ut lite tidigare.. Några veckor till får han allt stanna!

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.