SofiaMartinsson

Flytt och kaos är livet !

Inlägget innehåller annonslänk

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra och fått en fin start på veckan ❤️

Här har det varit fullt upp så det har varit svårt att hinna med att uppdatera ? Efter vår magiska weekendresa i Köpenhamn/Malmö/Gäddeviksås hade vi en späckad förra vecka med jobb, studier och sedan flytt på det. Det får bli ett inlägg om vår weekend i Köpenhamn senare.

I onsdags packade vi ihop det sista i lägenheten i Årstadal och körde flyttbilen mot Gustavsberg. Vi blev välkomnade med solen som lyste på allt det gröna, vattnet blänkte sådär idylliskt och ju längre ut från stan vi kom desto mer rätt kändes det i magen. Känslan att sätta nyckeln i dörren och börja bära in våra saker var helt makalös. Här ska vi bo ❤️

Flyttkaos ni vet
Ett hem som sakta men säkert växer fram

Noomi har varit på pappahelg och vi har jobbat så inte hunnit med så värst mycket där hemma. Men vi har i alla fall fått ordning på kök och vardagsrum någorlunda! ?

I onsdags på själva flyttdagen levererades nya sängar och även vår nya soffa från Sweef . Är såå himla nöjd med den!

Eftersom vi har familjer från Småland båda två som ofta kommer och hälsar på kände vi att en bäddsoffa är ett måste. Dock får man ofta kompromissa med design och komfort när det kommer till bäddsoffor tycker jag. Men i detta fallet är jag supernöjd! Vi valde modellen Björnen. Bra sittdjup, slitstarkt (och snyggt) bredspårat manchestertyg och sen att den är helt optimal i size mot bakväggen gör ju inget haha. I utbäddat läge ges en 160 säng. Den har även ett väldigt snällt pris! Ni hittar den här!

Det var så mysigt att få hem lillan igår på morsdag ❤️ Tänk att jag snart fått vara mamma i hela 3 år. Livet får ju en helt ny mening och jag är verkligen så oerhört lycklig och tacksam för det jag har. Jag och Noomi har tagit oss igenom så mycket tillsammans alla redan. Sen att jag ska få bli mamma på nytt! ? Måste nypa mig i armen! Med världens finaste man vid min sida också. Längtar något otroligt efter lillebror ❤️ Känner mig otroligt lyckligt lottad.

Mina hjärtan

Längt på att fixa balkong och uteplats! ?

Har ju nämnt tidigare att Noomis sömn alltid varit lite kämpig men vi hoppas det vänt nu. Hon somnade gott i sin nya säng och ropade på mamma vid 04 så då klev jag ner och la mig bredvid henne och sov vidare ❤️ Mitt lilla hjärta så duktig. Är så kär i påslakanet som kommer från Åhléns.

Nu är det slutspurt på terminen och två veckor kvar. Idag har vi varit i Tyresta Nationalpark och inventerat vilket var rena rama terapin. Att komma ut till den miljön med djur och natur gör mig till barn igen, Jag kommer definitivt ta med mig familjen dit väldigt snart.

Ser verkligen fram emot sommarlov och lite mer tid att pyssla där hemma sen☀️

Ha en fin vecka allesammans ❤️

Kram /S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sofiamartinsson

      Vi är sååå otroligt nöjda med soffan! Älskar det slitstarka tyget, hög mysfaktor med sånt djup och alla som sovit i den säger att den är toppen ??