SofiaMartinsson

Myshelg

Godkväll fina ni!

Vill bara börja att säga tack för alla fina ord och all kärlek och respons på mitt förra inlägg ❤️

Vi har haft en riktigt lugn och mysig helg utan massa planerat. I fredags tog vi en ”after-dagis” som Sanna myntade haha! Vi sågs en stund med barnen på Portal bar som är Sannas man Klas Lindbergs egna ställe. Det ligger vid St:Eriksplan och verkligen ett hett tips! Superhärlig atmosfär och massa gott att äta och dricka. När jag firade min 30-årsdag bokade vi deras matstudio och det var helt magiskt. Vi minglade och hade kockar som lagade spännande mat framför ögonen. Kunde inte blivit ett bättre firande!

Kan vara det godaste alkoholfria jag smakat! Mousserande vita vinbär ?

Lördagen fortsatte i samma mysanda och vi tog en tur till stan och fyndade träningsskor. Sen spontanlunchade vi på Sally Voltair & Systrar med min kusin Emma. Så himla mysigt att ses och uppdatera sig om läget. Vi är ju nu i vecka 26 respektive 28 i våra graviditeter! Tiden springer verkligen på.

Idag var vi på filmstaden med Noomi på hennes första biobesök! Vi hade pratat en del om Bamse & dunderklockorna så hon var väldigt taggad. Det gick verkligen jättebra! Hon satt stilla och mumsade popcorn helt uppslukad av filmen. Tänk att hon blivit så stor ❤️ Lite svårt att ta in ibland.

Sen blev det härlig tvättsöndag och lite start av packning här i lägenheten. Det börjar närma sig flytt nu! Veckan som kommer blir all in på skola då sista kursen för terminen startar. Sen väntar sommarlov…☀️

Kram/S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.