SofiaMartinsson

Lillan på pappahelg och en liten historia…

Hej finingar!

Hoppas helgen varit god mot er ❤️

I fredags var vi ute en sväng och såg Kaah på Nalen. Bästa stället att gå på konsert det är verkligen superfint! De lite mindre spelningarna är så nice. Det var soul festival så vi fick två konserter till på köpet kan man säga. Den första med Melo var grym medan den andra inte riktigt höll måttet tyckte vi. Sen kom Kaah och bjöd på riktigt mycket feeling. Så coolt att se samspelet mellan honom och hans band!

Igår hade jag en riktigt slapp förmiddag vilket var välbehövligt efter nästan 4 timmars stående kvällen innan. Mina fogar levde riktig rövare med mig! Men jag tog mig ut på världens bästa spontanare med Patricia som är en kär vän. Det var så himla mysigt att bara sitta och catcha upp med henne. Vi hängde på Strandbistron där min bästa Evelina jobbar.

Bumpen växer! Hej vecka 25!

Strandbistron!
När man är gravid och ändå kan njuta av gott!

Varannan helg är min lilla tjej med sin pappa. För er som inte vet så separerade vi när Noomi precis fyllt 1år. Det är aldrig ett lätt beslut att bryta upp en relation och än värre med barn inblandat. Men det kan också vara det bästa för alla parter och så var det i vårt fall. Det efterföljande året som ensamstående mamma och studerande var oerhört tufft. Först och främst att ens hitta ett boende för en själv och sitt barn! Helt otroligt att man inte fick någon som helst hjälp i det läget. Jag kan förstå hur lätt det är att hamna utanför skyddsnätet. Men som för det mesta så ledde min envishet till att allt faktiskt löste sig. Jag fick min studentlägenhet och vi fick tak över huvudet. Nu var det bara att köra ner huvudet i backen och gasa! Lämna på förskolan, gå på föreläsningar, plugga, hämta på förskolan och så lite jobb däremellan. Sen alla vardagliga saker såklart och försöka leva. Även om det var jobbigt så var jag aldrig ensam. Vi klarade det tillsammans jag och min lilla tjej. Och det svetsade oss samman något otroligt. Sen har jag haft fantastiska nära människor som ställt upp och hjälpt till. Utan er vore vi inte där vi är idag ❤️

Jag hade då ingen som helst tanke på att träffa människan i mitt liv i slutet av förra sommaren. Det var ju en oslagbar sommar som vi alla vet ☀️ Den bästa sommaren på så länge alla kategorier. Jag hade en del egen tid med vänner och njöt av livet helt enkelt. Men att träffa någon när man har barn är inte helt enkelt. Jag letade inte så på det sättet men jag drömde om det absolut. Drömmen om att hitta någon att dela livet med på riktigt. Någon som skulle acceptera oss, mig och min lilla svans som jag kallat henne. Hon har liksom alltid varit med på allt och det är så underbart. Så kom den där dagen då vi blev medbjudna på en fotbollsmatch via min äldsta och bästa vän Linn som bor tillsammans i ett kollektiv med Kalle. Andreas som var Kalles bästa vän hade biljetter. Det var ganska galet att vi inte redan hade setts. Dels på grund av kopplingen mellan våra bästa vänner men även för att Andreas kommer från Växjö. Ynka 4,5 mil ifrån min lilla hemby!

Den eftermiddagen började vår kärlekssaga❤️ Direkt efter matchen plingade det till i min telefon. Det var han den där helt galet snygga och fina killen som skrev till mig?! Hade han ens tittat på mig på det sättet? Det var inget jag överhuvudtaget vågat tro.

Det kändes tidigt så himla självklart mellan oss. Vi kunde helt enkelt inte vara ifrån varandra. Sen gick allting snabbt men ”känns det lätt så är det rätt” som någon sa. Och allt är så himla lätt med honom! Världens finaste människa❤️ Lika vacker utsida som insida med den största omtänksamheten. Och han har omfamnat Noomi med en sån kärlek att jag gråter när jag skriver det. Hade aldrig kunnat önska mig mer. Jag känner mig så lyckligt lottad tillsammans med honom!

Älskar dig min soulmate!

Ser så mycket fram emot livet som väntar oss! Nästa stora sak är flytten. Sen fyller Adde 30 och Noomi fyller 3 inom loppet av några veckor. Därefter kommer sommarens absoluta höjdpunkt.. Då kommer lillebror ✨

Nu är hjärtat helt igen, har precis plockat upp lillan för en myskväll hos familjen Wernström.

Fin söndagskväll till er alla ❤️

Kram /S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Så fint att läsa om hur ni har det och att en ny kärlekssaga har tagit fart. Jag önskar er all lycka fina fina Fia. ?