SofiaMartinsson

Påskhelgen och tankar på något efterlängtat

Hej alla!

Vilken helt fantastisk påskhelg vi haft med både underbart väder och spontana häng med vänner. Hoppas ni också njutit ordentligt!

Vi avslutade helgen med bullbak och sen fick vi komma och hälsa på familjens nytillskott Alba som är min kusin Emeli och hennes Niklas andra dotter. Lilla underbara Belle har blivit storasyster. Vilken liten dröm! Hon var helt magisk och nu kom suget och längtan efter vår lille bebis verkligen på riktigt!

Alba
Behövs bara ett ord: MAGISKT
Två förväntansfulla moms-to-be!

En annan sak som också är så himla magiskt är ju att jag och min andra kusin Emma väntar bebisar samtidigt! Med bf två veckor mellan varandra. Hur lyckades vi?! Dessutom är det två pojkar. Vilket häng vi kommer ha allihop!

Nu tillbaka till lite vardag igen då! Denna veckans fokus ligger på att tentaplugga fast det finns något som stör ut min koncentration lite… VI SKA FLYTTA! Om en månad flyttar vi till Gustavsbergs hamn! En otroligt fin lägenhet med mer plats och närheten till natur och lugn och samtidigt så smidigt att ta sig in till stan när man nu vill det. Noomi ska få sitt egna rum och jag har såklart börjat spinna på hur vi ska inreda det (och resten av lägenheten haha). Men det intresset delar vi verkligen jag och Andreas. Ska bli så fint att få skapa ett hem tillsammans!

Vårt nya hem

Lite overkligt men sant! En 3,5 rummare med 86kvm i etage. Någon minuts promenad så är man nere i hamnen och det lilla mini centret. Det kan verkligen inte bli bättre så som vi längtat efter lite ”bykänsla”. Både jag och Andreas är ju uppvuxna i Småland och jag i synnerhet som är uppvuxen med lantlivet utanför Tingsryd har längtat efter mer natur och frisk luft. Även det är något som kommit starkare och närmre mig sen jag själv fick barn. Jag kan ju inte tänka mig haft en bättre uppväxt än vad jag och mina syskon hade så man vill föra det vidare till sina egna. Men med en liten twist såklart för som sagt närheten till pulsen finns ju fortfarande kvar.

Gustavsbergs hamn

Tänkte lägga in lite inspobilder för Noomis rum senare och ni får gärna hjälpa till och tipsa och ge förslag. Men nu måste jag återgå till plugget innan hämtning kl 15.

Ha en fin dag ☀️

 KRAM/ S

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.