SofiaMartinsson

Skärtorsdag

Hej allihop!

Idag är det Skärtorsdagen och mitt första inlägg här. Ser fram emot att få dela med mig av vårt liv!

För någon vecka sedan köpte vi en råsaftcentrifug för att kunna proppa i oss av frukt och grönsaker i juiceform. Det är verkligen en fröjd att se sin dotter slurpa i sig av nyttigheterna som annars kan vara lite svårt att få i dom små. Och för att inte tala om hur herrans GOTT DET ÄR!

Sen att dessutom ha kontroll över innehållet i juicen är det BÄSTA då det alldeles för ofta tyvärr tillsätts massa konserveringsmedel och tillsatser. Ni kommer märka framöver att det är en viktig del i mitt val av produkter både i matväg och annat! Jag tror verkligen inte på alla dessa konstgjorda tillsatser och emulgeringsmedel utan satsar fullt ut på så ren mat som det bara är möjligt och det är inte alltid så lätt eller självklara val utan man får läsa på. Ja det tar lite längre tid i affären när man ska stå och läsa det finstilta men värt det. Sen lägger jag gladeligen de där extra slantarna på en ekologisk frukt eller grönsak för att slippa få i oss rester från besprutning. Detta är något jag tänkt på många år tillbaka men sedan Noomi kom till världen har det blivit ännu starkare och viktigare. Vill ge henne de bästa förutsättningarna. Nog om detta för nu!

Förresten vår råsaftcentrifug från Philips funkar utmärkt —> Philips

 

Dagens juice: Gulbeta, grönt äpple & ingefära = MAGI

Första gången jag testade gulbeta i juicen och det lär inte bli den sista!

 

Nu ska jag fortsätta med lite förmiddagsplugg! Jag läser Miljö & Utvecklingsprogrammet på Södertörns Högskola. Inne på fjärde terminen, tiden tuffar på galet fort. Sen ska vi träffas med min bästa vän och hennes föräldrar på lite påskmiddag.

Hoppas ni får en fin dag & Glad Påsk!

Kram/ S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.