Sarianne

Att medverka i TV eller inte?

Innan jul fick jag ett mail som senare ledde till ett telefonsamtal som lämnade en hel del funderingar efter sig.

Kvinnan jag pratade med hade hittat mig via min blogg och tyckte att jag skulle passa för en roll i en kommande tvproduktion, en serie på sex till åtta avsnitt där jag ska vara frontpersonen. Alltså, skrämmande, kul och spännande jag har funderat hela julen nu fram och tilllbaka på det här inför vårt första möte efter nyår.

Allt är väldigt hemligt så jag kan inte berätta mer om själva serien och vad det innebär men utan att säga för mycket så kommer det vara en serie med ett par avsnitt som kommer att sändas på någon av de stora kanalerna. Jag kommer att ha nytta av min tidigare erfarenhet väldigt mycket och jag tror att det på många sett skulle vara väldigt givande och men jag undrar om jag gör mig särskilt bra framför en kamera?!

Vi ska ha ett första möte iallafall där jag får höra mer om deras tankar och upplägget kring programmet så hoppas jag att beslutet ska klarna efter det. Håller er uppdaterade.

Hade du medverkat i en tv-serie om du fick frågan?

me&i

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammalinda

    Åh så roligt (men oerhört skrämmande på samma gång!!). Jag tror att jag skulle ångra mig mer av att säga nej och inte prova på, än att säga ja och misslyckas. Då har man ju iaf försökt och testat på. Alltid ger det något… en erfarenhet i bagaget eller växa som människa.

    Jag tycker du ska testa!! Stort grattis till frågan och massor lycka till!!
    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/