Sarianne

Smakbox

Nyårslöften, håller man på med sånt fortfarande?

Mina brukar inte infinna sig så har nog lagt ner för rätt länge sen men jag har tänkt lite kring det här med att uppskatta saker. Jag har börjat skala ner lite och så försöka uppskatta de små sakerna mer, de som finns runt omkring mig hela tiden. Tror verkligen det är något man kan tjäna på i det långa loppet. Vi gör väl ett försök tänker jag!

Smakbox är ett sånt exempel på en sak jag uppskattar, lite överraskning och förväntan i ett. Det brukar alltid vara min och Jullans stund så dyker de andra upp när provsmakningen börjar. De här tillfällena är nästintill högtidliga, bordet ska torkas det ska vara rent och snyggt omkring oss och sen så börjar showen…

En sak i taget plockas fram…smygandes!

De här har jag smakat innan i samband med vårt skärgårdsevent, de smakar himmelsk även om jag gillar dem med turkost omslag ännu mer.

Nu börjar jublet på riktigt!

Det är lite så det funkar, att det vid det här laget automatiskt kommer ett tjoande eller ett buuuande när produkterna plockas fram. Gottebitarna brukar vara det som får mest tjoande. Västkustchipsen var magi, ni vet såna där hårda chips, mumma, smakrika också. Tomteskallarna var lite mer tama i smaken så varje eller skulle jag säga, inget som jag skrivit skulle få ett sug efter. Ballerina kulkexen även dem ruskigt goda. Chokladen, vi är inte så förtjusta i mörkchoklad då måste det ha en smak av något, den här smakar mest mörkchoklad så ingen hi förr oss. 

Pepparkakor smakar som pepparkakor ska, varken mer eller mindre, ingen chock åt något håll, utan jag skulle säga lagom. 

En söt liten tomtenisse, cola ur en glasflaska är på något sätt alltid godast. Cola sviker aldrig, levererar alltid skulle jag säga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.