Sarianne

Helg med tacos, storstädning och chill

Innan en helg börjar så brukar jag redan på fredagen bestämma mig för om det ska vara en chillhelg eller en helg med lite mer effektivitet. Hade ganska mycket planer den här helgen, en del kunde bockas av med sen satte halsontet stopp för mig och jag bäddade ner mig halva lördagen istället. Skönt!

Somnade i soffan och vaknade några timmar senare med en doft av tacos som spred sig över hela undervåningen. Precis vad mina innersta drömmar hade hoppats på. Har ni några tillbehör som ni absolut inte klarar er utan på tacosbordet?

Jag är inte så kinkig egentligen utan nöjer mig väldig bra med tacosås, gräddfil, ost och majs men det finns ju såklart guacamole som man inte tackar nej till. När jag varit bortbjuden har jag fått testa både banan, fetaost och brie.

Zeroh saften är ny för oss, en saft utan socker med smak av Wild Rasberry, mina smaklökar säger alldeles för söt men barnens smaklökar säger mumsfilibaba. Vi har ganska sällan saft hemma så de gånger vi har det känns det ju bra att erbjuda något som ändå är ett bättre alternativ än många andra saftsorter.

Ungefär så här brukar tacos se ut hos oss, varken mer eller mindre, mjuka bröd brukar det vara för de som tål gluten också. Vi har uppdaterat vårt porslin med att nästa enbart ha Gerbera. Blandat mörkgrått och rosa! Precis som jag gillar´t.

Efter middagen var jag u piggare än någonsin och bestämde mig för att åka ner till Ica och köpa lite nya blommor för att piffa till toaletts däruppe.

Vardagsrummet fick sig också en ordentlig genomkörare, dammat och flyttat om lite mellan de olika platserna, nu är det redo inför vardagspiffet nästa söndag. Var uppe på vinden igår och letade fram stakarna men hittade inte en enda, vart kan jag ha lagt dem? Apan i glaslådan är min favvo.

Nöjd tjej som ridit flera gånger i helgen, bästa som finns i livet!

Hann också med att plocka fram vinterkläderna ordentligt, det ska tydligen bli kallare än kallast nästa vecka. Mössa, vantar, varma skor, varma jackor och byxor finns nu, Alla jackorna är kittade med reflexer, väskor har också fått sig reflexer så vi syns ordentligt i mörket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.