Sarianne

COLOR OBSTACLE RUSH 2018

Dagen D är kommen hela gänget ska springa COLOR OBSTACLE RUSH 2018, lite avhopp och omkorrigeringar i sista sekund så kom vi fram allihop. Jag och Linda tog på oss att åka in och lösa ut allas entreband och tshirts inför loppet och det blev en ganska långt kö bakom oss när vi plockade ut elva tröjor. 
 
Taggade! 
 
Under loppet är det ett krav att man avänder solglasögon, Jenny hade inga utan bad mig att handla ett par. De kan se ut hur som helst bara de är rosa eller svarta, sagt och gjort. Men tror ni hon använde dem? Nähä! Men eftersom jag oftast vinner mina kamper så vann hon dem senare på kvällen och blev alltså inte av med dem iallafall, envis vinner :)
 
Jag hade ställt klockan redan på 5.30 då jag hade en hylla att skruva ihop och ville få det mesta gjort innan loppet för att slippa stressa sen innan gästerna skulle komma. Vi hade bestämt att alla skulle komma hem till mig efter dushning och så vidare. 
 
(null)

 
Tröjan var en riktigt färglad klick som gjorde att man syntes mer än väl. Skönt att man fick en varsin då jag efter att ha kikat på tidigare bilder sett att man kan få en hel del färg på sig. Den här nya smaken av Celsius var faktiskt rätt skaplig, jag har lite svårt för det här överlag men denna kunde jag få i mig, alla andra tyckte den var god så mest jag som är lite smakkänslig. 
 
(null)
 
(null)
 
9.30 åkte vi in, hämtade upp Jenny på vägen och sen Fia innan vi mötte upp resten på plats inne i Norrköping. Vi var där i goooood tid så hann ta en del bilder och flumma runt innan uppvärmningen började. Jag visste redan från början att min fot som jag gjorde illa förra helgen inte skulle hålla för att springa så jag gjorde mest armrörelser på uppvärmningen för att spara så mycket som möjligt på foten. 
 
(null)

 
Efter andra hindret insåg jag mig besgrad och fick gå resten av loppet, haltandes men höll farten också där av envishet så kom inte sist trots att jag gick. Skönt! Eftersom jag mest va irriterad över foten så kan har jag inte så där jättemycket att säga om loppet egentligen men det jag spontant kände var att loppet kunde ha innehållt lite fler hinder, det var en bit mellan varje och rent mentalt så var banan snitslad som att man bara löpte upp och ner hela tiden. Alla kämpade på riktigt bra iallafall, runt kom vi alla och medalj fick vi också. 
 
Några blev så taggade att de bestämde sig för att springa Göteborgsvarvet 2019, jag inte så taggad och någon till men vi får väl se om jag hinner ändra mig innan det väl är dags. 
 
(null)
 
(null)

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.