Sarianne

Smygpremiär av Parken Zoo

Idag vaknade vi tidigt, jag av mig själv runt 6 som alla andra helgmorgonar, är det nu man börjar bli tant på riktigt!?! För ett tag sen fic vi en VIP inbjudan till Parken Zoos smygpremiär av Loppi. 
 
Jullan fick packa med sig sin kompis så resan på 1,37 gick väldigt fort för dem och mig med som slumrade till halva resvägen. Skönt det där med chaufför. Vi kom fram strax innan 11 och mötte upp Sofie och Joi på parkeringen. Jag och Sofie hade lite byte av saker och jag passade på att lämna hennes 35års present eftersom vi inte hunnit ses efter att hon fyllt år. 
 
(null)

 
 
(null)
 
Årets nyhet i år va Lilla Zoo!
 
En riktig hit, jag personligen tycker inte det är jätte spännande att gå och kika på djur men på Lilla Zoo får man komma dem riktigt nära och det i sig är spännande. Jag har fått googla lite i efterhand vad det var vi såg egentligen och tydligen passerade vi både afrikansk dvärgget, alpacka, amerikansk miniatyrhäst, belgisk jätttekanin får och marsvin. Kaninerna kan jag inte påstå att de besatt någon känsla av att vara belgisk jättekanin :) Herregud vilka sötnötter, till och med jag klappade. Barnen tyckte vi skulle smuggla med oss en varins hem i fickan. Sötdöden där och då! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Verkligen en plats för djurälskare det där lilla Zoo. Julia har senaste året börjat älska alla djur så hon ville aldrig lämna den här platsen. Jag förstår hene. Lilla Zoo ska vara en av Sveriges största tamdjurparker med en yta motsvararande tre fotbollsplaner! Här får barnen komma hem till djuren och lära sig mer om deras liv, behov och kroppsspråk. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
Jag fick även chansen att se vitsippor, har inte lyckats med det än i år, inga vårblommor alls egentligen det här fick mig på gott humör. Våren är här och vädret idag var ju verkligen ett hallelulja moment i sig. Gick med solglasögon hela dagen och bara mös. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Efter att vi strosat runt bland djuren blev vi bjudna på lunch och efter det var det karuseller som gällde. Jag körde Virveln ett par varm med barnen och vi skrattade så vi kiknande. Så kul i all sin enkelhet och när snurren kommer så där riktigt ordentligt att det är svårt att hålla huvudet rakt då skrattar jag som om det inte finns en morgondag. 
 
(null)
 
Jag spelade upp säkert 300kr i hopp om att vinna, Julias kompis spelade för 30 pix och vann direkt. 
 
Innan vi skulle hem sprang jag på Jenny vi hann uppdatera oss om senaste nytt kort men glatt, i sommar kommer vi att befinna oss i samma stad i Spanien samtidigt så får se o vi kan få ihop en dejt då.
 
(null)

 
Strax efter 15 åkte vi hemåt igen efter att barnen smaskat i sig varsin glass och sockervadd. Både slocknande i bilen nästan direkt när vi lämnande parkeringen. Kan vara så att det hände även mig. 
 
Det blev en kort bilresa även hem eftersom vi satte oss i sleepingmood så det var mannen och ett gäng heliumballonger som höll sig vakna. I veckan ska ni få se vad goodiebagen innehöll. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.