Sarianne

Ses vi på BARNmässan i Karlstad?

För första gången ska jag besöka BARNmässan i Karlstad för BARNmässan är det tolfte året i rad som portan slås upp. För mig som egentligen inte är en mässmänniska så var jag lite tveksam till att åka först men jag har hört väldigt mycket gott om den här mässan och om det är någon mässa man ska besöka så är det här THE MÄSSA!

Vi kommer att vara ett gäng VIP-bloggare som rapporterar live ifrån mässan vilket ska bli så kul har gott sällskap av några av mina absoluta bloggisfavoriter. Spana in och följ barnmassan på instagram så ser du vilka fler än mig som kommer hänga där som vip:isar.

Över 100 företag och organisationer kommer att samlas under mässan och även här några av mina favoritföretag och vad säger ni om Bebbe experimenterar samt Sean banan måste ju vara alla kids dröm tänker jag?!

 

NÄR äger det här rum då? Jo 18-20 mars ses vi i Karlstad eller hur?

VART: Racketcenter i Karlstad

Inträde : Barn upp till 15 år GRATIS. Över 15 år 120:-

BARNmässan är fylld av aktiviteter exempelvis föreläsningar, ponnyridning, barnteater, ansiktsmålning och hinderbana! Kom och träffa barnens favoriter – MUMIN och Snorkfröken, BEPPE, Gladiatorer med flera!

Det är också så här att BARNmässan stödjer Operation Smile där bland annat delar av inträdet går oavkortat direkt till Operation Smile. Under 11 år har BARNmässan samlat in 874 560 kronor till olika organisationer som alla har gemensamt att de arbetar för att barn ska få förutsättningar att leva ett bra liv! En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Stort gilla på det här!

Operation Smile hjälper barn som föds med läpp-käk-gomspalt i länder där sjukvård inte är en självklarhet. En fantastisk organisation som hittills genomfört 240000 operationer i Afrika, Asien och Latinamerika. I många länder tvingas dessa barn leva ett mycket hårt liv. Många av barnen har svårt att äta och tala så att andra förstår. De riskerar att bli mobbade och utsatta för fördomar och trakasserier. Många av dessa barn får aldrig chansen att gå i skolan. Operation Smile har som vision att inget barn i världen ska kränkas eller tvingas leva undangömda på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet. Varje operation förändrar ett barns liv för alltid.

All info du behöver finns på BARNmässan span in så du inte missar något!

Vi ses väl där – eller hur!barnmässan i karlstad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.