Sarianne

Dags att finna rutinerna igen!

Rutiner, rutiner och rutiner! 

Imorgon drar plugget för tjejerna igång igen, väskor har packats, kläder har plockats fram, naglarna är klippta, öronen rensade och flätor är flätade för det ska tydligen vara lockigt imorgon!

Jag jobbar kortdag, skön start för att kroppen inte ska få en chock. Imorse ringde min väckarklocka 5.15 det var ju ett tag sen men jag kom upp och var faktiskt hyfsat pigg tills jag kom hem och somnade med lilla Charlie i famnen.

I helgen ska jag visa min lista för en stressfri vardag, jag vet låter det inte helt fantastiskt?

Avslappning, nervarvning och avkoppling är min melodi!
Tända ljus, lugn musik och avlång på golvet för mig är det ren och skär njutning.

P1010010

 

 

När vi flyttade runt i mellandagarna så fick det vita skåpet hamna i groventre´n den svalde alla handdukar, lakan och påslakan så skönt att äntligen ha fått ordning på dem. Ljuset Yoga doftar himmelskt och det tar jag alltid fram när vi har våra lugna stunder.

P1010010

 

Imorgon ringer kl 6, känns nästan som sovmorgon :)

Lite morgontrötta kids på det så ska det nog bli skönt ed fredag sen. Den här lilla filuren är coollugn när vi lämnar honom ensam hemma vilket känns så skönt. Helg på g, vad har ni för planer?

P1010064

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sarianne

      Men vilken överraskning, jag fick hem ett gäng med tapeter idag hoppas någon överraskar mig också med att de är uppe tills jag kommer hem en dag :)