Sarianne

Året kom men tiden stod stilla!

Hallå vänner som kikar in här!

I takt med att 2016 kom tog jag några dagars semester ifrån sociala medier, skönt men nu är jag full av nya tankar och idéer. Har du några önskemål om vad du vill läsa här under 2016. Jag fick en perfekt kalender i julklapp med marginal för massor av anteckningar så jag kan strukturera mina veckor enklare.

Okey fastnade i livet där är vi! Vi har varit lediga hela familjen och lilla hundvalpen. Mys på den!
Vi har egentligen inte gjort någonting, strosat runt i pyjamas och mysbrallan, tagit promenader, bytt rum (igen!!!) men nu är det sista gången så vi är tillbaka på nedervåningen igen och har läxat till det med tv och nya täcken. Stans fluffigaste, hotellfeeling. Första natten log vi och tittade på film fram till klockan var runt fyra på morgonen, ni vet som förr :) Husets har rensats, vi har sålt av en del. Försöker få lite lärdom i det här med pengars värde, att spara och längta efter saker. Vi har varit alldeles för bra på att unna oss saker sista tiden, hotellnätter både en och två gånger i månaden, nya prylar och så vidare. Jag har skaffat en stor burk där vi numera lägger ner alla slantar som vi säljer för.

En resa till Spanien är Julias idé, vi får väl se vart det slutar. Skulle vara riktigt härligt att åka någonstans över sport eller påsklovet!

Igår övertalade vi mannen att göra sina hamburgers ala magic sååå goda. Vi brukar egentligen ha philadelphiaost och jalapeno som tillbehör men igår blev det förutom grönsaker brieost, pluspoäng det med.

P1010050 P1010051 P1010054 P1010057

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.