Sarianne

Lördagen dagen med den långa listan

Jag vaknar upp tidigt idag, små fötter som kom tassandes som kände att det var morgon. Vi kröp ner i soffan och låg under täcket med en brasa och tittade på dagens julkalender, I love it! Faktiskt första året jag tittat på många många många år.

Med tidiga morgnar kommer frukost i lugn och ro, en frukost med samtal med 7åringen där samtalsämnen varierar med allt ifrån om jultomten verkligen finns, om vi kan köpa en egen häst till skolan. Älskar de här stunderna där man hinner att prata om allt mellan himmel och jord.

tidiga morgnar innebär också för oss en långt dusch eller numera ett bad i utebadet – den årliga jultvagningen. Vi väljer kläder med omsorg, lockar håret och får lackade naglar. När vi är klara är klockan ändå bara 9.30 och hela dagen är kvar. Listan är lång den här helgen men bara med glädjeämnen, saker att göra inför julen.

IMG_0695

Jag har fått en ny doft som jag gillar extra mycket, en behaglig doft som andas trygghet för mig. En doft med toppnoter av Liljekonvalj och Päron, Emma S känns för mig som en gedigen person som åldras naturligt, länge varit nyfiken på hennes produkter så blev verkligen glad för att jag gillar doften.

.IMG_1066

Förra veckan köpte jag hem en ram till min poster som jag ä.l.s.k.a.r med massor av minnen ifrån de senaste åren. Vårt bröllop 2009, Dalarna i somras, Grekland, Stockholm, djurparker, London, New York, Turkiet, Söderköping, gos, familj, personer som betyder massor, skratt, glädje, Tänndalen, Frankrike, Tyskland, landet och andra roadtrips. Den här postern får mig att stanna upp och tänka på vad det är som betyder något.

IMG_1073

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nino på Framkalla

    Hej goding. Stort tack för omnämningen, vilken härlig poster du gjort! Skönt att ha något att gå tillbaka på när man stressar upp sig för de små sakerna i livet.

    Hoppas vi hörs snart igen, kram Nino

  2. maj Svensson

    Hej :)
    Tycker så om denna sida <3 <3
    Jag vill tipsa vart jag shoppar märkesvaror, resor, mkt BILLIGT
    http://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

    När jag handlar på internet kan jag gå in på denna sidan för att få tillbaka pengar när jag handlar :) Här har jag tjänat mycket pengar…..
    http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e
    En liknande sida som jag oxå använder är den här: :)
    http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
    Hoppas ni får användning av tipsen <3