Sarianne

Fredagsfeeling med jullov och långhelg

Tjeeena vänner!

Det kommer dagar då jag undrar lite extra över er som tittar in här varje dag, vad får er att vilja läsa, vem är du och har du varit här länge? När jag brukar fråga den här typen av frågor så brukar jag få en eller två kommentarer och jag vet ju att ni är några fler än så :)

Idag har jag den där ultimata fredagsfeelingen, det vaknas långhelg för mig då jag tagit semester på måndag. Tänkte  ordna med de sista klapparna, köpa gran, fixa pepparkakshus, städa alla vrår och hotta upp det hela för lite christmasfeeling. Det blir fullt hus på julafton, tror jag räknade till 14 igår. Kan bli intressant, speciellt eftersom jag är lite osäker på om vi ens har tallrikar och bestick till så många :)

Barnen har nu äntligen jullov och Jullan hoppade in i sin nya klänning direkt efter att de kom hem ifrån kyrkan där de sjungit med skolan. Den här klänningen är verkligen i mjukaste tyget och passar perfekt för en hemmadag eller filmkväll i soffan.

IMG_1016

Julavslutning då behövs det lite pressies!

IMG_1047

har haft en tuff hösttermin med sjukdomar, infektioner, test av olika matintoleranser (vi håller fortfarande på och utreder) så hon kan behöva ett lååååångt jullov nu och samla batterier inför kommande termin.

 IMG_1046 IMG_1057

 

 

DigiFriends är fåglar som kvittrar och sjunger precis som riktiga fåglar! Bara en enkel blåsning eller vissling krävs för att få DigiFriends att kvittra och sjunga en av över 55 sånger för dig. Samla flera DigiFriends så kvittrar de tillsammans i kör. Med den medföljande ringen kan du också bära med dig din söta fågel! Ugglorna är mina favoriter!

Julklappstips deluxe till dig som har idetorka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.