Sarianne

Värmer mig i sängen och kommande lyxhelg

Jag börjar må bättre, halleluja senaste dagarna har jag bara test mig upp ur sängen om jag måste eller när de febernedsättande tabletterna kickat in. Idag kryper jag ner i sängen efter att ha skickat barnen till skolan, möts av minusgrader så känslan av att krypa ner igen och dessutom känna att senaste dagarnas feber börjar gå mot rätt håll är riktigt härligt.

Är ni taggade på att vintern kommer med stormsteg nu?

Systrar hand i hand!

De obligatoriska fredagsvindruvorna är nerpackade, J älskar sin egna matlåda med bild.

Barnen var överglada över det kalla vädret men det fick mig att påminna om att vi verkligen behöver köpa ett par skor till E. Den här helgen har jag så mycket att se fram emot, lördagen börjar med handbollsmatch och sen måste vi plocka lite i trädgården innan vintern slår till på riktigt. Söndag är jag inbjuden av Diana och Jenny till Sepparholmen Spa, jag har bokat in mig på en massage som jag längtat till i flera veckor nu:)

Massage, spa och så alla härliga tjejer ifrån Häringe Slott kommer bli sååå härligt. Det mesta är väldigt hemligt men vi vet att vi ska få umgås (like på den), gå på yoga (like like) och få god mat (like igen).

Skärmavbild 2015-11-20 kl. 08.49.14

En av ledtrådarna vi har fått är vårt boende nedan, hur härligt ser inte det här ut?!

Skärmavbild 2015-11-20 kl. 08.49.38

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.