Sarianne

Godmorgon kl 3.30

  
Ullared time! 

Säkert samma tanke sommarfesten av Sverige:) Försöker intala mig själv att jag älskar stora folkmassor ”Jag älskar folkmassor, jag älskar folkmassor” dagens mantra! 

Hemma lämnar vi mannen och en sjukling. Jag trodde man skulle få bättre immunförsvar med åren men J har i regel feber varannan vecka. Det började med vrålförkylning i torsdags kväll och efter en lugn natt vaknade hon hetare än hetast. I natt började även hostan smyga sig på, skeptisk till att hon hinner bli frisk under helgen! Magnus va hemma igår och när de skulle iväg för att skaffa lite mat för dagen hamnade även Leila bår nya hund i hundkorgen:)  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Trodde också immunförsvaret skulle bli bättre med åren men tydligen inte…. Min dotter är snart 11 år, var nästan aldrig sjuk under hela förskoletiden och första året/åren i skolan. Det har hänt oss totalt 2 gånger att de ringt från förskolan /skolan och meddelat att vi omgående behöver hämta hem Jennifer. 1 gång hade hon ramlat och slagit hål i hakan…. Och en gång rejält migränanfall.
    Men sen sista året så är hon hemma några dagar minst varannan vecka! Det är feber och migrän om vartannat, så trist då hon missar massor pga sjukdom. Hoppas det vänder snart!

    1. sarianne

      Det är ju det att de missar så mycket. Vår äldsta var också mer sjuk när hon blev äldre än när hon var yngre. Kram