Sarianne

Höstpromenad och vi byter rum IGEN!

Vi sov till 9.30 hela familjen, skapligt utvilade och full med energi påbörjade jag operation storstädning, rensade massor av kläder som jag har packat i kartonger, en skänkes, en säljes och en spara. Den högen med spara måste jag nog se över för jag är lite av en hamster och förvaringsmöjligheterna här hemma är inte allt för imponerande.

Tre rum är iallafall helt sorterade och klara, så skönt. Framåt eftermiddagen började jag bli lite uttråkad och kastade än en gång ut tanken på att byta rum. Tristess hos mig brukar alltid sluta med något rejält, sagt och gjort tjejerna nappade på idéen och efter halva projektet kom mannen på att vi kanske också skulle byta rum. Där står vi just nu, tre rumsbyten. Jag jublar lite av lycka för det här innebär ju för mig en del klickande efter nytt och definitivt nya tapeter i det sovrummet som vi kommer att flytta in i, yeeey!

Jullan var på ridkalas under dagen också, LYCKA!
Inte för mig men för henne och mannen som tydligen vid ett svagt ögonblick råkade läcka ur sig ett ja när hon frågade om hon kunde börja rida. Happy moment så där och en hobby som de garanterat får hålla för sig själva :) Trots att jag spenderat så många timmar i stallet i min ungdom så känner jag inte annat än rädsla när jag ser e häst.

Jag och Jullan fortsätter vår handbollskarriär ihop och kastanjplockning som är det allra senaste, när vi går hem på eftermiddagarna passerar vi inte mindre än tre kastanjeträd så fickorna fylls varje gång fulla. Gillar kastanjer jag med!   

Efter stallet fick det bli direkt in i duschen för att jag skulle slippa hästdoften, kläderna är vädrade och längtan är stor för om en vecka är det dags igen för prova på ridning! Oboy! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.