Sarianne

Innan sovdags

Dags och runda av dag två, en dag som inte alls blev som vi tänkt oss, all träning som vi planerat in sket sig totalt, trist hade (tro det eller ej) sett fram emot det. Gårdagen var så jäkla kul! Efter en total vilodag så hoppas jag att uppvaknandet imorgon innebär att halsen välkomnar en ny dag med träning o fart. Håll tummarna!

Idag var visserligen en bra dag att ta paus för solen har visat sig ifrån sin goda sia, en del moln som svept förbi men efter lunch har vi kunnat legat i varsin solstol och smitt kommande planer för framtiden. Väderappen lovar sol imorgon med så en stund med ryggläge ska vi nog kunna få till mellan gymmet.

Frukosten här är så god, jag tar en omelett varje morgon med skinka och tomater. Vi har tänkt att en dag under semestern ska vi få stoppa i oss lite onyttigare alternativ så imorgon ryktas det om pannkaka till frukost. Annars finns det väldigt många alternativ om man vill välja att äta mer hälsosamt på buffén. Vi har all inclusive och i baren är det svårare att hitta något så det gäller att passa in och äta när buffén är öppen. Vi brukar vara först där :)

IMG_8469 IMG_8458 IMG_8477

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.