Sarianne

Halloween pyssel – pumpa med godis i

Här om dagen pyssla vi en pumpa med godis i inspiration kommer ifrån Panduro. Världens enklaste pyssel skulle jag säga. Jullan gjorde i princip allt själv, jag hjälpte till att knyta lite. Vi tänker ha dem istället för godispåse på Jullans halloweenfest, kanske i samband med någon skattjakt eller så. Det blir ju även fint om man har dem på bordet som bordsplacering. Jag tänkte även göra ett gäng som alla dörrknackare får den dagen det är dags för det. Gäller att vara förberedd så det inte blir äggkastning på huset :)

halloween pyssel pumpahalloween pysselpyssla till halloweengodispåsar till halloweenpumpa halloween med silkespapperdukning till halloweenbordplaceringskort halloween

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.