Sarianne

Så kom helgen!

Igår var vi iväg en sväng till biblioteket innan jag skulle klippa mig. Julia började läsa i somras och har fastnat för en bokserie om Alex och Omar så vi lånade fem böcker i den serien. Hon läste ut fyra stycken under gårdagen så vi behöver hitta en annan serie som hon gillar. Gäller att passa på och uppmuntra bokläsning nu när hon tycker det är roligt och hitta rätt nivå. Lovat att vi ska ner till biblioteket i helgen igen och se vad vi kan hitta. Har du några tips på bra böcker för en sjuåring?

Vi åkte ner till storasysters handboll igår också, är bland det bästa som finns tycker J, stora tjejer. Det var fortfarande rätt varmt ute när vi åkte så det fick bli bara ben och den nya klänningen ifrån Ellos den var riktigt skön och snygg. Blir perfekt som höst och vinterklänning med tights till, sköna kläder perfekta för lek där inget sitter åt.




  

Här hittar du klänningen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Vi har precis fastnat för serien av böcker om Mega Killen, min son är 7 år och tycker den är jättespännande. Även tipsat kusinen 6 år, som också fastnat direkt.
    Det är en kapitelbok och något som vi föräldrar läser, även lite spännande för oss ;)
    Kusinen läser mycket själv som precis börjat förskoleklass, han läser böckerna Alva som har stora bokstäver och få meningar på vardera sida.
    Min son är ännu inte riktigt intresserad av att läsa själv…
    Och är det högläsning så går alltid Lasse Maja böckerna hem både hos sonen 7 år och dottern 10 år.