Sarianne

Afternoon tea på Häringe!

Tänkte att jag skulle fortsätta att berätta om vårt underbara dygn på Häringe. Efter att Depend varit hos oss och gjort alas naglar fina var det dags för Afternoon tea, de hade dukat upp jättefint på övervåningen där miljön verkligen andades slott. Vi fick en presentation av de olika sortera, det slutade med att nästan alla valde den med mango smak, riktigt god faktiskt sen är det ju något visst med att dricka ur kopp.

afternoon tea

 

häringe slott

Nettan & Maria

häringe slott

Under tiden vi serverade te till alla fick gästerna ett varsitt personligt armband med deras små (och stora) skatter på, en väldigt uppskattad present. Jag älskar mitt! Armbanden hittar du här.

personliga armband

Innan alla snaskigheter kom in fick alla en varsin bikini som vi noggrant valt ut till dem ifrån Panos är man vid ett slott med pool så måste man ju passa på att bada. Men innan dess, som sagt mumsa på allt gott!

Mätta efteråt, svar JA!

IMG_0807 IMG_0805 IMG_7683

Poolen är verkligen så mysig och fin och underbar. Det är något visst att ligga där med känslan av att vara vid ett slott och bara ha miljön som närmsta granne.

häringe slott

panos häringe slott

Bild från Maria

Panos klädda bloggare intar poolen, foton som togs, ett och annat glas rosé och några badade, imponerande, badkruka som jag är så räckte med att doppa tårna!

1

Bild från Diana

häringe slott

Bild från Aja

Efter poolhäng träffades vi igen nere i paviljongen och delade ut vinstregn ett av två under kvällen, efter det var det dags för alla att piffa till sig inför kvällen och det jobbet tog alla på allvar. Finklädda träffades vi nere i paviljongen en stund till innan det var dags för middag på slottet. En gudomlig middag precis som kvällen innan men den här middagen var väldigt annorlunda på många andra sätt. Vad hände tror ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.