Sarianne

Sommarträning – Polar A300

Sommaren är min bästa träningsperiod, jag kan till och med längta ut till spåret.
Jag vet! Det låter hurtigt och händer sällan under resterande årstider men jag är glad över att känna känslan ibland och passar på att få ihop så mycket träning som möjligt.

Utan press så där!

Förra veckan var jag och barnen iväg på ett Friskis & Svettis pass det var helt klart kul men det här med koordination har aldrig och kommer nog aldrig vara min starka sida. Alla andra hoppar åt höger och jag åt vänster. Alla andra sträcker upp händerna och jag sträcker dem neråt, jag får inte ihop det. Så länge bara benen är inblandade känner jag för en stund att jag har koll på läget men sen plötsligt ska armarna med i rörelsen, herregud!

Nya träningsgrejer är ju lite av en given succé för att vilja sig ut. De här träningsbyxorna är så sköna, känns som ett extra skinn bara.

Jag har även blivit med en Polar A300, bästa investeringen om du frågar mig. Den här klockan håller verkligen ordning på mig, mäter allt ifrån antal steg, kalorier och framförallt är den riktigt bra på att sporra mig att nå mina dagliga mål. Sitter jag still för länge vibrerar den så vet jag att det är dags att upp och röra mig. En av de saker jag gillar bäst är att använda pulsmätaren, så roligt sätt att träna, hålla koll på sig själv och veta vad pulsen ligger på under själva träningen.

Det går också att välja att ha på sig klockan när man sover för att få en mätning på din sömnkvalité, den funktionen har jag faktiskt inte testat än men tänkte göra det snart nu när jag har koll på alla andra funktioner.

Det finns en app att ladda ner som är kopplad så du enkelt kan följa din träning – högst motiverande.

Det var väldigt enkelt att starta igång klockan, instruktioner på svenska och snabbt gick det också. Under installationen fick man resultatet på sin nuvarande kondition också.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Åh något sånt ska jag kika närmare på! Kul när man kan se lite mera konkret resultat av träningen och bli lite påmind :)
    Sommaren och semestern tycker jag är bästa perioden att träna, så mycket smidigare när man kan vara ute och springa, cykla m.m. och gärna tillsammans med familjen.