Sarianne

Cirkus Scott

Cirkus Scott var på besök i stan i helgen! Vi var på Cirkus Scott med barnens faster för något år sen så jag vet att om det är någon cirkus som levererar så är det de här gänget! Vi skulle egentligen ha gått hela familjen med mannen mådde dåligt och tonåringen bestämde sig i sista sekund för att kompisar gick före så vi bjöd med oss Julias kompis och hennes mamma istället. Tjejerna var taggade i bilen in mot stan på cirkus!

cirkus scott

 

Vi fick lode platser som var precis vid manegen!

Popcorn, sockervadd och dricka så var vi redo för att se vad cirkusen skulle erbjuda!

cirkus scott

Öppningsnumret med minihästar och hundar var nog det jag gillade allra mest, hästen som headbangade till rockmusik och en yngre pojke som gjorde allt så bra! Hundarna som hoppade upp på hästryggen och fick rida med, Julia undrade om det verkligen var riktiga djur för de var så skickliga :)

cirkus scott

 

Jag gillade blandningen, allt ifrån spännande trix som här med en cykel till rent skojeri med männen till vänster. Jag tyckte jag skrattade mest hela tiden barnen tyckte också båda två att det var hur bra som helst.

cirkusscott

 

Under pausen passade vi på att låta tjejerna få rida lite, en klar succé!

cirkus scott

De här tjejerna var hur duktiga som helst, hur kan de få till det här med kropparna undrar jag?!

cirkus scott

cirkus scott

Vi fick också se en häst som hoppade hopprep, kan ni tänka er?

Grand Finale då, en stor boll med sex motorcyklar i, galet och jag satt på helspänn och bara väntade på en olycka men det redde ut sig och jag funderar hur länge de kan ha övat på de här numret för att få allt att stämma! Jag glömde helt av att fota när de var in alla samtidigt, helt tagen över hur de lyckades.

cirkus scott

 

En riktigt bra föreställning för både liten som stor, både jag och Julia skrattade mest hela tiden och fascinerades över de olika numret.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Super tack! Alltid lika mysigt att hitta på något med er! Som sagt bra föreställning för både stor o liten.
    Nästa gång va det tivoli på tur.. Eller vad va det tjejerna önskade