Sarianne

Mindre än en månad till Grekland

Nu har vi börjat förbereda oss inför nästa resa här hemma, den här gången reser vi hela familjen. Grekland står på schemat! Kos och ett hotell som ser riktigt fantastiskt ut Kipriotis, vi reser med Apollo som faktiskt blir första gången för oss. Men jag gillar vad jag ser, deras koncept med träning på plats på hotellet gillar jag stenhårt!

Varva bad i poolen med ett pass, varje dag mellan 16-17 har de passet Family Fitness & Fun som vi alla är helt pepp på. Ytterligare tre pass under varje dag kommer hållas och det är ett par jag är sugen att testa. Perfekt att kombinera semestern med god mat, träning och lata dagar i solen. Jag kommer få mersmak, det vet jag redan nu!

Vi behöver sätta oss och planera resten av semestern också, vi har 1-2 veckor bara, vi brukar göra så för att Julia ska få ett längre sommarlov och vi har lyckats pussla ihop det så hon även iår får vara ledig hela sommaren! Tycket det är viktigt att ge barnen möjlighet till återhämtning och bara få njuta av dagarna som de kommer.

apollo grekland

kos

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.