Sarianne

Testar nytt schampoo

En av de saker jag unnar mig minst är saker till håret. Här ser ni hon som köper schampo på lågprisvaruhusen samtidigt som jag beklagar mig över en bad hairday, typ varje dag. Ekvationen på den är ganska enkel, egentligen!

Sist jag var hos frisören blev jag övertalad att köpa ett schmpoo för känslig hårbotten, när jag kom till kassan kostade det 419 spänn, jag känner mig nästan för snål för att använda det. Därför blev jag extra glad när jag fick testa schampo och balsam ifrån ogx, ett amerikanskt hårvårdsvarumärke som tydligen blivit en stor succé i USA.

Produkterna är framtagna för att ge ditt hår maximal vård, argan oil of morocco schampoo och conditioner som jag testar är en blandning mellan arganolja från Marocka som återställer och stärker till hår till silkeslen perfektion, arganoljan skyddar håret ifrån värmestyling och UV-skodor.

Vi har testar det här alla tre tjejerna i familjen, märkte vi någon skillnad? Vi märkte mest skillnad på E skulle jag säga som har väldigt tjockt och torrt hår. Jag och J som redan har tunt och fint hår märkte ingen större skillnad mer än att det var mycket lättare att reda ut, kändes lenare direkt efter tvätt än innan skulle jag säga.

hårvård ogx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.