Sarianne

Fyndat overall

Så här ligger det till, Julia har pratat om att hon vill ha en overall sen i början på vintern, men eftersom jag redan köpt två sätt så fick det duga så. Men i takt med vintern tågade på försvann ett par av hennes termobyxor spårlöst, fortfarande borta. Illa!

Så jag hittade en overall till riktigt bra pris, halva priset till och med. Det bästa av allt, den kommer passa nästa år också.

Med facit i hand skulle jag köpt en overall redan från början, mycket smidigare, inget som sitter åt i midjan och första testdagen hoppade hon runt som det var eld i baken.

Nordbjørn som finns hos Jollyroom är ett helt nytt märke för mig, men eftersom den lovar nöjd-kund-garanti så är det bara att köra. Julia ålade sig genom slaskiga snödrivor och var helt torr när vi kom in. Att vinterkläderna håller värma och väta är det absolut viktigaste för mig.

Lite nytt och roligt till alla snöäventyr blev det också, pulkor har vi rysligt dåligt med här hemma och det är ett evigt tävlande om vem som ska få den snabbaste. För under 500:- fick dem ett varsitt nytt åkfordon i vinter, vem jublar mest dem eller mamman som också älskar att svischa ner för backarna :)

vattentät overall

vinterkläder halva priset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.