Sarianne

Gillar min nya hörna

Älskar känslan av att huset sakta men säkert börjar bli klart!

Sommarens fullspeed gav resultat med både altan i storlek med en dansbana och badrummet som blev klart. Ger mig inre ro att känna att bitarna faller på plats. Nu under december har även gamla delen av huset renoverats, den gamla trappan har tagits bort och matkällaren blivit betydligt mindre. Vi är ju inget par som saftar och syltar direkt därför räcker det med ett minimalt som får plats med köksmaskiner och annat som inte används så ofta.

reovera vitt och grått

Mitten på december

Väggarna är målade vita och golvet är mörkgrått precis som badrummet också fick bli. Från en början hade vi tänkt att smälla upp garderober men det känns lite trist att bara ha garderober där så i väntan på att jag ska bestämma mig och känna av läget så har vi idag ordnat hem en Hemnes byrå som jag köpte av min kompis Lina. Passar perfekt där i dagsläget och svalde varenda handduk vi hade plus örngott.

Jag har också smällt upp sex stycken Trones skofack från Ikea. Världens bästa förvaring!
Baren har ett varsitt där de har träningsväska, vattenflaska och träningsskor i för att lätt kunna hitta när det är dags för träningar och skolgympan. Sen förvaringar vi väskor, skor, vantar, mössor och allt möjligt i dem här. Barnen har även Trones facken på sina rum. Elin med väskor, hårtork, plattång och liknande och Julia har gosedjur i sina. De tar verkligen ingen plats och sväljer hur mycket som helst.

Nu kommer ett par veckor när jag ska känna av läget med byrån, kände lite redan idag att jag är sugen på den vita större modellen av Hemnesbyrån och sen en rolig tapet paket och en fotovägg med gamla minnen. Men som sagt först känna av läget.

trones

tavlor med budskap

Tavla ”Supermorsa”
Tur att det är jag som väljer inredningen här hemma :)

svart gallerlampa

Lampan är ny favorit som jag shoppat på Ellos via Loppishopingclub.

hemnesbyrå

Tavla från Meekatt som jag vann på bloggmiddagen 2014

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. olivia

    Älskar dina tankar och din öppenhet. ALLA som inte håller med om detta kan ”ta sig i dalen” som min son skulle sagt!