Sarianne

Vinn lampa som du själv bygger ihop med byggklossar

Idag startar jag upp en tävling i samarbete med CoolStuff där du kan vinna din egna lampa som du själv bygger ihop med byggklossar.

En perfekt julklapp för den som redan har det mesta, mina barn skulle älska den här lampan. Lampan består av 239 byggklossar och du bygger själv ihop den som du vill ha den.

Ett julklappstips om du själv inte skulle vinna, CoolStuff har en mängd julklappar till personer som har det mesta. Jag har köpt två av julklapparna därifrån men det kan jag tyvärr inte berätta mer om innan jul.

För att vara med och tävla vill jag att du lämnar en kommentar där du svarar på frågorna. Tävlingen avslutas 14/12 kl 23.59 och vinnaren meddelas kort därefter. Vinnaren väljer om man vill vinna en blå eller grön lampa (med reservation på slutförsäljning av någon färg).

Svara på frågan i en kommentar ”Vad kostar lampan?” berätta även gärna vem som skulle få lampan om du vann.

bygg din egen lampa

bygga lampa av lego

legolampa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MariaM

    249 kronor. om jag vann skulle mina pojkar få den tillsammans att ha i sitt rum! de hade älskat den är jag säker på. den blå hade gått hem bäst :-)

  2. Gunilla Nord

    Lampan kostar 249 kr och jag skulle ge den till min dotter, som kastar längtansfulla blickar på den hennes storebror har. Hon skulle bli SÅÅ lycklig.

  3. Matilda Pettersson

    Åh, denna skulle min stora lilla kille bara älska!! Perfekta klappen till honom verkligen. Klossar är det enda ha håller på med om dagarna så tänk vad kul att kunna bygga ihop sin egen lampa :)

    Svaret är 249 kr.

    Hoppas, hoppas :)
    Kram Matilda

  4. Stefan Callert

    OJ, vad cool! När lampan fortfarande fanns att beställa kostade den TVÅHUNDRAFYRTIONIO kronor. Min brorson THEO bara bygger och bygger och bygger, tror att han skulle bli sjukt glad om han fick den!

  5. Helena B

    Svar 249kr!

    Skulle vara fantastiskt kul att kunna ge min 8 årige son denna i present. Han fyller år i mitten av januari och älskar att bygga lego och att pyssla. Tror han skulle tycka att det var coolt att ha byggt en alldeles egen lampa :-)

  6. Tina Carlström

    249kr kostar lampan.
    Jag skulle vilja ge lampan till min systerson som älskar allt med byggklossar och lego. Denna hade varit årets julklapp för honom.

  7. Fembarnsmamma

    Den kostar 249 kr. Jag skulle ge den till mina söner, så att den kan lysa upp deras värld, så som dom lyser upp min <3

  8. SoffiZ

    Den kostar 249kr. Om jag vann skulle min son Oliwer få den. Han är helt torsk på lego just nu och skulle bli helt lyrisk om han skulle få bygga ihop den själv.

  9. Lisa Öberg

    Svar:249:-

    Åååh den skulle barnen älska.
    Både 9-åringen och 6-åringen älskar att bygga lego, men även 3-åringen är en riktig lego fantast.

    Denna skulle minstingen få som just fått eget rum och behöver en mysig lampa på natten som jagar bort monster och spöken.

  10. louise

    lampan kostar 249;-
    Jag skulle ge en blå till min yngsta son. Den äldsta har en grön. Har ej handlat mer än vars en julklapp i år pga sjukhusvistelse för familjemedlem. Kommer inte bli inhandlat fler heller. För i år lär sig mina killar vad julen verkligen handlar om. Men hade varit kul att få ge denna till legotokiga sonen.

  11. Js Mamma

    Vilken cool grej! Jag skulle vilja ge detta till sonen i julklapp… han har nyligen blivit mycket intresserad i att bygga med klossar o Lego o sånt. Lampan kostar 249:- på coolstuff.se… jag har även surfat in förut och imponerats av utbudet!

  12. Hanna Fornhem

    Vilken kul grej! Den skulle jag gärna ge till min 9-åring. Han önskar sig inte så mycket i år, så vi letar efter något annorlunda. Han gillar konstruktion och finurliga grejer, och att fixa i sitt rum. Tror lampan skulle bli perfekt!

    Må gott!

  13. Christina Kaakinen

    Jag är med och tävlar!
    Har delat tävlingen på FB (Christina Kaakinen). Blå lampa om jag vinner .Lampan kostar 249 kronor
    Den kommer att sättas upp på mitt och Sannas gemensamma kontor vi håller på att inreda .
    God jul till er alla !

  14. Kajsa

    Svar: 249kr
    Jag skulle ge lampan till min son Cesar 7 år som ääälskar Lego och som även har önskat sig en nattlampa till sitt sängbord. Jag skulle välja en grön eftersom det är hans favoritfärg :) Nu håller vi tummarna! :)

  15. mammalinda

    Svar: 249 kr
    Gärna färgen blå

    Min son skulle älska denna lampa. Han tycker att det är lite trist och tråkigt i hans rumt just nu, eftersom han nyligen har bytt rum. Vi har ännu inte hunnit göra iordning rummet, så en legolampa skulle bli perfekt för att höja mysfaktorn för honom!

  16. Claudia

    Hej, lampar kostar 249 kr, så otroligt cool. Jag skulle ge den till min 10-åriga dotter som just nu håller på att inreda sitt nya rum. Denna skulle vara en perfekt inflyttningspresent och julklapp.

  17. Dagmor

    Lampan kostar 249kr
    Om jag vinner skulle vi vilja ha en blå
    Den skulle jag ha själv och sätta i fönstret i gästrummet när barnen, barnbarnen kommer hälsa på.

  18. Cissi J

    Hej
    Den kostar 249 kr. Skulle ge den till min son för den var så häftig o fin o skulle
    passa bra i hans rum (om jag inte behåller den själv hahhaha)
    Kram

  19. Jenny Sjöberg

    Den här lampan skulle bli jätterolig att ge till min lille kille. Jag tror att han skulle tycka att det vore spännande att bygga sin egen lampa. Sedan ställer vi upp den i hyllan (så han inte når den för modifiering när jag inte ser på…) och så fungerar den som en jmysig nattlampa på hans rum!

    Block light kostar 249 kr.

  20. alexandra

    Lampan kostar 249 kr och jag skulle ge den till min brors lilla kille i julklapp, den skulle han verkligen gilla då den är lite annorlunda!

  21. Luckysafir

    249
    denna skulle dottern få som älskar att bygga med lego.
    cool lampa som man kan bygga om när man tröttnar :)

  22. Mia Nielsen

    Den kostar 249:-

    Den skulle Mathilda få, en bra nattlampan kanske så hon sover i sin säng… Den hon har verkar inte fungera på fröken ;-)

  23. Sanna

    Wow, vilken cool grej! Skulle gärna vilja vinna den till min lillebror Kalle på 8 år. Han älskar att bygga med lego och fixa och dona, så detta vore helt klart något för honom då han dessutom är mörkrädd och skulle behöva en cool nattlampa som vaknade honom om natten.

    Lampan kostar 249 kr.

    Kram Sanna

  24. Malin Svensk Björck

    Hej!
    Den kostar 249 kr.
    Skulle ge den till min 8 åriga systerson. Han skulle älska den!
    Mvh
    Malin Svensk Björck

  25. Elida

    249kr – och den är miiin (för att travestera barnet). Hon kan möjligen få hjälpa till att bygga men eftersom hon slagit sönder min fina rörstrandslampa är det inte mer än rätt att jag får denna :-)

  26. Ida Banck

    Hej!

    Lampan kostar 249:- :)
    Vinner jag får mina barn njuta av och exprimitera med den tillsammans i lekrummet.

    Med vänlig hälsning,
    Ida

  27. Lina - Mamma till Elias & Meja

    Rätt svar är 249:-
    Om jag hade vunnit hade jag gett denna ascoola byggkloss-lampa till våran lilla Elias 4 år. Denna hade utan tvekan blivit årets julklapp. Inte nog med att det är en ihopbyggbar lampa, man kan ju faktist bygga den hur man vill. Skulle vara sååå himla roligt att få ge honom denna. Gärna en blå!

  28. Tirasun

    Lampan kostar 249 :-
    I vår familj har vi en tonårspojk som kan vara lite svår att hitta till. Han älskar att bygga och pussla men oftast så är det datorn som gäller detta skulle vara den perfekta julklappen till honom och då gärna i grönt för att matcha hans ögonfärg :)

  29. Hjärtebarnsmamman ♥

    Åh vilken kul lampa! Den kostar 249:- (himla bra pris btw!)
    Skulle ge den i julklapp till lilleman, han har ingen nattlampa alls just nu eftersom han trivs bäst med att sova i mörker, men dagen kommer väl snart när han vill ha en lampa att tända om han ska gå ner… och då hade han verkligen älskat denna! :D

  30. Fröken M

    Åh, jag har faktiskt kollat på en sån till Viggo eftersom han fullkomligt ÄLSKAR lego i alla former !
    Jag tyckte priset – 249:- var riktigt vettigt oxå :)

  31. soooffie

    249 kr kostar den.
    Så läcker.
    Skulle älska att ge den till min son Denniz. Inte i julklapp dock, i födelsedagspresent.
    Han fyller år i början av januari, inte lätt att hitta bra och roliga presenter så snart efter jul.

  32. Elin J

    Svar: Den kostar 249:-

    Jag hoppas få ge den till vår lille son. Han älskar lego och vill alltid sova med en lampa tänd. Hoppas därför på denna supertuffa! :)