Sarianne

Vinn ansiktsmask från Be fine

Idag startar jag upp en tävling där du kan vinna en Cooling peel-off mask från Be fine (värde 259:-)

En härlig mask med Extrakt från Aloa Barbadensis blad gynnar ny celltillväxt och förbättrar elasticiteten för en fastare hud.

En härlig julklapp eller något för dig själv, ett bra sätt att stressa ner i julstressen och ta sig själv ett par minuter och lägga en mask.

ansiktsmask

 

Tävlingen avslutas 14/12 kl 23.59, vinnaren presenteras i bloggen.

För att vara med och tävla lämna en kommentar där du svarar på: Nämn någon frukt som finns som extrakt i ansiktsmasken? Vill du berätta gärna även vem som skulle få masken om du vinner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Den innehåller äpple.

    Jag skulle ge den till min dotter, Daniela. Jag har inte råd med så mycket julklappar i år och hon är värd så mycket.
    Hon skulle få en kväll med lite spabehandling av mig. Ett mysigt bad med tända ljus, ryggmassage, fotmassage och den här ansiktsmasken skulle ju vara pricken över i:et!

  2. Christina Frisberg

    SVAR Äpple och Citron.
    Jag skulle åka hem till min syster som är nyopererad och göra ett dagspa till henne, det blir fotvård, massage och naturligtvis den eminenta ansiktsmasken, då skulle hon ju må som en äkta sessa :)

  3. Malin

    Svar äpple. Jag skulle gärna själv vilja prova denna mask men eftersom jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar så skulle det här bli en gemensam julklapp till mig och mamma så att vi båda får chansen att testa den! :)

  4. Carro

    Svar: Äpple
    Min fina svägerska hade fått den ifall jag hade haft turen att vinna! Hon stressar och sliter så mycket på hennes jobb, och tar hand om alla så bra. Hon skulle verkligen vara värd en lugn stund, bara få ta hand om sig själv med en lyxig ansiktsmask!

  5. Elida

    Äpple :-)

    Den skulle vara en tackförattdufinns till en av mina bästa vänner. Som hämtar barn på förskolan när dagarna blir långa, tar övernattningsparty med 2-åring bara för att och är den som vågar sig in med förnödenheter när vi kräks. Alla singelmammor kunde behöva en sån vän (barnet har dock inte riktigt kopplat hur allt hänger samman och hävdar bestämt att det finns två vuxna i hennes familj och förskolan får visst backning i sina stapplande försök att förklara vad en kärnfamilj är för barnet som aldrig haft någon :-D)

  6. Malin Svensk Björck

    Äpple finns i den!
    Skulle ge denna till min trötta storasyster. Hon är en kroniskt sjuk 3 barns mamma. Det sätter sina spår. Hon behöver skämmas bort lite och få känna sig fin

  7. Stina Johansson

    Äpple!
    Skulle ge den till min mamma som varit stressad den sista tiden. Tror det här skulle göra henne glad och förhoppningsvis kunna lugna ner henne lite grann.

  8. Hedvig

    Äpple är en av frukterna som finns som extrakt i ansiktsmasken.
    Min mamma skulle få denna då hon älskar ansiktsmasker, hon skulle nog bli jätteglad för denna! :)

  9. Johanna

    Ansiktsmasken innehåller äpple och citron. Jag skulle ge den till min lillasyster i Kiruna som säkert skulle uppskatta en ansikitsmask mot vintertorr hy :)

  10. Anna L

    Svar: ÄPPLE

    Skulle unna mig själv och min hy lite uppfräschning från vinterns glåmighet så jag kan tindra i jul

  11. Jeanette

    Svar: äpple

    Jag skulle behålla det själv. Min hud är väldigt torr just nu för jag är gravid och jag har BF i januari och det sägs att huden blir ännu torrare efter det så jag skulle verkligen behöva en bra ansiktsmask.

  12. Julianna Fredriksson

    Hej!
    Är gärna med.

    Svaret på frågan är: Äpple och citron.
    Jag skulle behålla den själv så jag får
    göra en ordentlig vinterboost i ansiktet.

    Mvh Julianna
    [email protected]

    Mvh Julianna

  13. Malin

    svar: den innehåller äpple.
    Jag skulle definitivt behöva denna ansiktsmask. Sliten trebarnsmamma som både jobbar och pluggar. Hade varit mysigt att bjuda hem några tjejkompisar på hemmaspa med ansiktsmask, levande ljus och lite bubbel….

  14. Therese

    Jag är med! Den innehåller extrakt från äpple och citron.
    Jag skulle faktiskt ge mig själv den i julklapp. Min hy mår inte bra, dels för att det är vinter och för att jag har ärr i ansiktet och huden torkar där. Jag har inte hittat någon salva, kräm, ansiktsmask, peeling eller något som har funkat. Men kanske denna kunde göra skillnad?

  15. Sara A

    Svar: Äpple! :)
    Jag skulle behålla den själv, och dela den med min kära mamma. Min hy blir såå trött och torr på vintern så detta låter helt perfekt!

  16. Linda

    Svar: Äpple. Kan hända att jag behåller masken själv.. Man måste få vara lite ego och ge klappar till sig själv ibland ;)

  17. Sanna

    Svar: äpple

    Skulle överraska min fina mamma med detta kit i julklapp. Hon älskar doften av äpple och skulle nog bli riktigt glad och överraskad utav detta.

    Kram Sanna

  18. Veronica Ö

    Vilken mysig julklapp men jag hade nog valt att behålla den själv för att förgylla min vardag som student och 5-barns mor. Lite guldkorn i livet måste man ha och vad är bättre än att njuta av en uppfriskande ansiktsmask från Be Fine som innehåller bland annat extrakt av äpple.

  19. Sofi n

    Svar: äpple
    Min mamma älskar ansiktsmasker och skulle därför få denna härliga! Hon brukar även säga att ett äpple om dagen håller doktorn från magen. Varför inte testa samma teori på hyn ;)

  20. Sara

    Äpple finns med i ansiktsmasken!
    Min mamma skulle få ansiktsmasken. Hon unnar sig inget sådant här men skulle behöva det. Och efter ett slitigt år med en bruten överarm som inte riktigt vill bli bra så behöver hon piggas upp!