Sarianne

Tävling LED ljus från Endless Candles

Redan förra året presenterade jag en tävling med Led ljus ifrån Endless Candles och ville såklart ha med dem även i år. Ljus är för mig den perfekta stämningshöjaren när mörkret börjar falla på och jag fullkomligt älskar de här LED varianterna.

Nyhet från i år är antikljus i två pack som pryder vilka ljusstakar som helst.

Den här tävlingen kommer att avslutas med fyra vinnare, tre stycken som vinner varsitt blockljus med vintermotiv och en vinnare som vinner ett 2-pack antikljus.

För att vara med på frågan följ de väldigt enkla stegen nedan:

  1. Lämna en kommentar där du svarar på frågan ”Vilka tre motiv finns på vinterljusen”? (Ledtråd). Berätta gärna vart du skulle sätta ett av ljusen om du blir en av fyra vinnare.
  2. Är det något särskild modell på ljus du hellre vinner skriv gärna ner det i kommentaren också.

Lycka till!
Tävlingen avslutas sön 14/12 kl 23.59

led ljus

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Stjärna, hjärta och snöflinga.
    Jag skulle ställa den i Lucas rum. Han är så rädd för ljus och rädd för att det ska börja brinna så det här skulle vara perfekt för honom att ha i sitt rum.

  2. Christina Frisberg

    Väldigt mysigt jag gör av med tusentals värmeljus varje vinter men det blir ju så in i bäng varmt också så det vore ju inte så dumt att prova dessa fina stämningshöjare Snöflinga, Stjärna och Hjärta, Jag skulle nog ha det på hallbordet så man alltid känner sig varmt välkomnad :)

  3. Anna Ulrika

    Jag är med :-)
    Hjärta, stjärna och snöflinga.
    Jag vill gärna vinna blockljusen och de skulle stå mitt på vardagsrumsbordet. En varm punkt mitt i rummet (som inte är farlig)

  4. Carro

    Hjärtan, stjärnor och snöflingor.
    Jag vill gärna ha lite vackra ljus i mitt stora vardagsrumsfönster som lyser upp lite, är så mörkt där nu. Men vill inte riskera att rullgardinen eller julstjärnan fattar eld, så ett fint led blockljus med snöflingor på hade varit perfekt!

  5. Gabriella Wikström

    Stjärna, hjärta och snöflinga. Jag skulle sätta ljuset i barnens rum så dom också får lite julmys!!

  6. Jane Björk

    Ljusen finns med motiven, hjärta, stjärna och snöflingor. Om jag vann skulle jag vilja ha ett blockljus som jag kunde ha framme på vardagsrumsbordet och mysa med utan att behöva oroa mig för att min lilla nyfikna två-åring ska bränna sig!

  7. Sara K

    – Snöflinga, stjärna och hjärta. Om jag har turen med mig så får blockljuset stå i sonens rum, han har pratat mycket om att han vill ha ett ljus på sitt rum men jag vill inte lämna ett riktigt ljus tänt där. Så då passar ju det här perfekt :)

    – Jag tror sonen skulle älska ett ljus med snöflingor på, han är en riktig vinterkille :)

  8. Sanna

    Hjärta, stjärna och snöflinga.

    Skulle gärna vilja vinna blockljusmodellen som var riktigt fin. Den skulle få en given plats i mitt vardagsrum (det rum vi spenderar mest tid i här hemma).

    Kram Sanna

  9. Hedvig

    1. Ljusen finns med hjärtan, stjärnor och snöflingor. Om jag skulle vinna så skulle jag ställa ljuset på fönsterbrädan i vardagsrummet, jag brukar inte kunna ha ljus där eftersom jag har en katt som gärna sitter i fönstret och kollar så detta ljus skulle vara perfekt! :)
    2. Jag vill gärna vinna blockljusmodellen! :)

  10. Annika Andersson

    Det finns hjärtan, snöflingor och stjärnor.

    Jag skulle ha ljuset på vardagsrumsbordet. Där kan vi inte ha levande ljus eftersom vi har två långhåriga, nyfikna och lite klumpiga katter som vi inte vill elda upp.
    Vore perfekt med Endless Candles!

  11. Jerker Nilsson

    Hjärta, stjärna och snöflinga.

    Jag skulle sätta dem på ett vanligt bord där även katterna är ibland. Det är inte helt lätt att kombinera snygga levande ljus och katter tyvärr, och katterna blir prioriterade av naturliga skäl och ljusen hamnar lite i skymundan dit de inte når.

  12. Titti skarp

    hej
    det finns hjärtan, stjärnor och snöflingor
    jag skulle placera ett ljus i bokhyllan bredvid fotot på käre mor som gick bort nu i februari månad
    jag är galet tokig i ljus
    men dessa har jag inte så hoppas på tur
    Titti

  13. Mirjam

    Jag är gärna med och tävlar! Svaret är stjärna, hjärta och snöflinga. Ett ljus skulle få stå på fönsterbrädan i mitt rum om jag vann. Vilken modell spelar absolut ingen roll! :)
    Ha det bra!

  14. Sandra

    Strärnor, hjärtan och snöflingor finns det. Jag skulle ställa den på mitt vardagsrumsbord, för där ser jag den väldigt bra. Jag kan i vanliga fall inte ha ljus på bordet, för jag har fem barn, varav dom två minsta (1 & 3 år) har lite svårt att hålla fingrarna i styr. Även våran kisse skulle gilla ett led-ljus bättre

  15. Cissi J

    Hej
    Den finns i hjärta stjärna o snöflinga.
    Fick så fina ljuslyktor när jag fyllde år förra veckan så jag skulle sätta ett ljus där. Så det spelar ingen roll vilken sort det är.
    Kram Cissi

  16. Malin Svensk Björck

    Det finns hjärtan, stjärnor och snöflingor.

    Skulle sätta ljuset på skänken i köket. Där vill jag inte placera ett riktigt ljus pga brandfaran.
    Men det skulle vara så mysigt med ett ljus där

  17. Anette Carlsson

    På vinterljus har de mönstren hjärtanm sjtänro och snöflinga. Det finns även en som är vitmönstrat.
    Jag tycker som så många andra att det är så oerhört praktiskt med ledljus och perfekt att ha hemma för man behöver aldrig oroa sig,

    Jag gillar och delar på facebook

  18. julianna fredriksson

    Hej!
    Är gärna med.
    Svaret är: Hjärta , stjärna och snöflinga

    Min dotter skulle få ljuset som hon kan ha i sitt
    romantiska rum, hon är helt tokig i ljus och
    inredning och hennes dröm är att få hålla p
    med inredning. Jag tycker ljusen är fina som de
    är.

    Mvh Julianna
    [email protected]

  19. Therese

    Jag är med! Svaret på frågan är Snöflinga, stjärna och hjärta. Hjärta är min favorit.
    Jag älskar ljus och jag samlar på dem. En av dessa skulle inte sitta helt fel i samlingen. Jag skulle ha den på mitt sängbord på en liten duk. Så mysigt!

  20. Lina - Mamma till Elias & Meja

    Hjärta, stjärna och snöflinga. Dessa underbara ljus får gärna flytta hem till oss, då vi är stooora förbrukare av ljus i alla dess färger och former. Just dessa skulle komma så väl till pass nu när julen står och knackar på dörrn.

  21. Elida

    Stjärnor, hjärtan och snöstjärnor.

    Jag skulle allra helst vilja vinna ett blockljus som alldeles självklart skulle få sin plats i storebrors lykta så att den inte behövde brinna ut och alltid lämna en liten klump i hjärtat. Storebrors eget ljus brann ut redan innan han föddes och tillsammans brukar jag och lillasyster ibland tända och jag berättar att vi tänder för att vi är glada att hann har funnits. Lillasyster vill gärna tända ’Klaklas’ ljus men det vågar jag förstås inte. Det här skulle hon förstås kunna tända precis som hon vill

  22. nettan

    Det finns hjärtan, stjärnor och snöflingor :-)
    Ser ut att vara jättefina ljus! Jag skulle ge det till min mamma om jag vann, gärna blockljus. Hon älskar verkligen att tända ljus och har alltid haft många olika utspridda i hemmet vilket är väldigt mysigt. Men sen något år tillbaka så skaffade hon katt, katten är jättesöt men Stor, riktigt lurvig och långhårig med en stor svans. Just svansen har orsakat några olyckor, trasiga saker som åkt ned i golvet m.m Och en gång kom svansen åt ett ljus och tog eld! Sen dess vågar inte min mamma tända ljus så ofta…. Så det här skulle ju vara en perfekt julklapp!

  23. annica sundström

    hjärta ,stjärna, snöflinga
    Jag skulle ta med det till min förskola och sätta det på ett bord i matsalen och låta barnen njuta av ett säkert ljus .

  24. Lisa

    Hjärtan, stjärnor och snöflingor. Jag skulle gärna vilja ha ett blockljus med hjärtan på till mitt egna hjärtas rum, då han är för liten för att ha ljus på rummet men älskar det lika mycket som sin mor

  25. Matilda Pettersson

    Är med! Jag skulle sätta det på ett ljusfat på soffbordet. Där vågar jag aldrig sätta levande ljus nu pga småkillarna men dessa är ju toppen att ha även där :)

    Svar: Hjärtan, stjärnor och snöflingor :)

    Basblockljusen gillar jag egentligen bäst, för att de funkar året om!

    Kram Matilda

  26. Liie

    1. Ljusen finns med hjärtan, stjärnor och snöflingor. Om jag hade turen att vinna skulle jag ställa ljuset på en hylla som sitter lite för nära taket för att man ska våga ha ett riktigt ljus där. Stör mig på att det alltid är så mörkt just där, ett ledljus blir ju perfekt!

    2. Jag vill gärna vinna blockljusmodellen, har ingen ljusstake att sätta antikljusen i :)

  27. Linda S

    Den finns med hjärtan, stjärnor och snöflingor. Jag skulle sätta denna i barnkammaren så lillan också får njuta av ljus.

  28. Jessica Sundberg

    Hjärta, stjärna och snöflinga. Jag skulle sätta ljuset hos sonen som älskar ljus men som är för liten för att hålla på med levande ljus.

    Modell spelar ingen roll, både blockljus och antikljus var fina.

  29. vayleth

    Snöflinga stjärna å hjärta
    Eftersom jag inte gillar glödlampor utan har tända ljus i stället passar dessa in i hela min lägen het
    Ett skulle stå på stora mat bordet