Sarianne

Kommande höstlov

Ungarna har höstlov, Julia har inte riktigt koll på vad det här med höstlov menas mer än att man ska sova länge för det har hon minsann förstått att storasyrran gör. Vi började därmed lördagsmorgonen med att sova ända till kl 8 (!!) inte alls som vi tänkt. Men hey, sovrummet blev städat och tvätten är igång bara under tiden jag planerat att egentligen sova.

Tillbaka till höstlovet vi skickar iväg ungarna till mormor och morfar två nätter så de får byta miljö och andas lite stadsluft, vila, bli bortskämda och komma tillbaka med ny energi. Två dagar lämnas Julia till frita och sen ledigt, fick till en bra kombination! Det blir lite allt av varje, idag ska vi till badhuset och gå på sexårskalas, kan bli hur spännande som helst med ett gäng badsugna tjejer i den åldern, faktiskt premiär för oss alla med badhuskalas, spännande. Imorgon handbollsmatch och på måndag packar vi in oss allihopa och drar mot Parken Zoo. Halloweendagar i parken och vi håller som bäst på att packar upp vår lilla halloweenlåda som annars står å vinden. Vi ska klä ut oss, vi ska ha roligt, vi ska förhoppningsvis bli lite skraja och vi kommer att åka därifrån med nya minnen att minnas.

På torsdag ska jag ha ett inredningsparty här hemma, Living and Room, hört talas om dem ett tag nu så ska bli riktigt roligt att testa att bjuda in till det, har tidigare bara haft klädpartyn hemma. Det finns verkligen passor av fina saker och jag är så sugen på att köpa hem lite nya ljusstakar till kommande vintermys här hemma. Är precis i planeringsstadiet att förändra ett par av rummen här hemma, nya projekt nu när badrummet är helt klart!

living and room

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.